Přejít k hlavnímu obsahu

H2k hlásí "comeback" TM sekce

16. 8. 2010 | 15:00 H2k hlásí "comeback" TM sekce
Jsou tomu již více než 2 roky, kdy ukončil působení tehdy suverénně nejlepší TrackMania tým světa H2k. Nyní přichází pod multiklan Hard2kill nová TrackMania sekce. Její složení je ale úplně jiné, výhradně z francouzských hráčů.
Výchozí obrázek

Jsou tomu již více než 2 roky, kdy ukončil působení tehdy suverénně nejlepší TrackMania tým světa H2k. Nyní přichází pod multiklan Hard2kill nová TrackMania sekce. Její složení je ale úplně jiné, výhradně z francouzských hráčů.

dridri
DRIDRI. Jednou z hlavních postav nového H2k bude jistě Dridri, který dříve měl čest hájit oficiální tým Packard Bell, výrobce PC komponent. Zdroj: TM-Portal.cz

Historie nWo/H2k

První zmínky o newWorldorder (nWo) jsou již z roku 2006. S příchodem podpory TrackManie multiklany se začal i tento tým hledat někoho, kdo jim bude moct poskytovat podporu pro LAN turnaje. Nakonec si vybrali Hard2kill. Ten jim delší dobu proplácel některé náklady, ale časem přišli problémy a  požadavky hráčů nebyli schopni manageri H2k splnit. Ex-H2k TM sekce se tak vrátila zpátky ke svému původnímu názvu nWo. Jistý čas poskytoval peníze pro některé hráče jejich spoluhráč ktd, ale to pochopitelně nemělo dlouhého trvání. V té době nedokázal tým najít organizaci, která by jim vyhovovala, a tak jednotlivý hráči začali odcházet do jiných působišť. 25. června roku 2008 vyšel na webu nWo článek o jejich úplném konci. Pojďme si připomenout hráče, kteří tento tým reprezentovali:

{#Norsko} Bergie
{#Německo} EnEx
{#Itálie} Rask
{#Izrael} stingeR
{#Jihoafrická republika} Zell
{#Izrael} Burnout
{#Německo} Flex
{#Německo} ktd
{#Estonsko} Sandder
{#Francie} Tannis
{#Francie} Ddie
{#Švédsko} FrostBeule
{#Itálie} L3gend
{#Belgie} SiS
{#Nizozemsko} tK
{#Portugalsko} Dekay
{#Ruská federace} Gnom
{#Portugalsko} Moriah
{#Belgie} Spy
{#Chorvatsko} VranaC

Aktuální tým

Do H2k nyní přichází úplně nová sekce. Na aktuální soupisce nenajdeme ani jediného hráče, který již tento tým reprezentoval. Jak jsem již dříve psal, sestava je čistě francouzská a jsou mezi ní snad téměř všichni bývalý hráči Ubiteamu. Mezi jasné opory týmu budou patřit Dridri, Yanoo a Toto. Tým bude mít pochopitelně ambice uspět jak v turnajích týmů, tak jednotlivců a samozřejmě plánují zúčastňovat se zdejších LAN turnajů, kterých oproti jiným zemím je požehnaně.

Sestava H2k.TrackMania

{#Francie} Stones (kapitán)
{#Francie} Coyote
{#Francie} Dridri
{#Francie} Follow
{#Francie} Kactus
{#Francie} Kev
{#Francie} Marsu
{#Francie} Paullout
{#Francie} Shaft
{#Francie} Toto
{#Francie} Vox

Máte nápad na novinku? Chcete prezentovat výraznou změnu ve svém týmu nebo turnaj? Kontaktujte nás.

Štítky: H2K Gaming