Přejít k hlavnímu obsahu

Kam utekli hráči Power Gaming?

Tři týdny uplynuly od doby, co se rozpadl jeden z nejlepších týmů světa Power Gaming. Pojďme se poohlédnout za novými působišti hráčů, kteří tento britský klub reprezentovali.PEZI. Rakouský šampión Pezi je nyní bez působiště. Fotka z WCG09 v Číně, kde obsadil 4. místo. Zdroj: WCG.com
Výchozí obrázek

Tři týdny uplynuly od doby, co se rozpadl jeden z nejlepších týmů světa Power Gaming. Pojďme se poohlédnout za novými působišti hráčů, kteří tento britský klub reprezentovali.

Pezi
PEZI. Rakouský šampión Pezi je nyní bez působiště. Fotka z WCG09 v Číně, kde obsadil 4. místo. Zdroj: WCG.com

mTw - {#Německo} v4lium, {#Německo} Bazz

O nové sekci pod mTw jsme vás informovali (viz mTw na poli TrackManie). Přešli do ní 2 němečtí hráči v4lium a Bazz, kteří ale ve své zemi nepatří k úplné špičce, natož ve světě. Doufejme ale, že se jim povede dobře a ukáží se tak jako příklad kvalitní TrackMania sekce pod známým mezinárodním multiklanem.

dignitas - {#Švédsko} KarjeN, {#Švédsko} Kewin

Zřejmě nejlepší hráč světa KarjeN byl prvním impulsem konce. Přijal nabídku od již dlouhodobě nejlépe podporovaného TrackMania týmu dignitas. Bohužel měl před nedávnem období menší nechutě k TM, takže se nezúčastnil švédské WCG kvalifikace. Kromě něj je už již několik týdnů v dignitas Kewin.

inf-d - {#Maďarsko} Salvatore

Dlouhodobě nejlepší maďarský hráč Salvatore si to namířil zpět do týmu, ve kterém působil na přelomu tohoto a minulého roku. Infinity Delta (zkráceně inf-d) sdružuje více než 30 hráčů, mezi kterými nalezneme i jednoho českého hráče - Shocka. Salvatore je mimochodem poměrně hodně spjat s ESL, kde vede několik ladderů a pravidelně se zúčastňuje všemožných "night cupů".

YoYoTech - {#Portugalsko} DVD

DVD není na mezinárodní scéně moc známý, i přes to je ale nyní v britském YoYoTech po boku velkých jmen jako Frostbeule, hakkiJunior nebo Sandro. V Portugalsku ale získal již několik podiových míst na známé sérii lan turnajů "XLParty".

Ostatní přestupy

{#Francie} GH000ST - TOX Family
Tento francouzský hráč světové kvality se vrací do týmu, ve kterém strávil svoje první soutěžní začátky v roce 2007. Jistě pro ně bude opět velkou posilou, jelikož v zemi galského kohouta patří mezi špičku.

{#Ukrajina} Grand - elf
{#Německo} rexii - Destiny
{#Litva} Incano - LTU
{#Itálie} Ciap - Black Angel
{#Nový Zéland} Yam - Infused
{#Litva} Etu - Speed Brakers

Bez týmu

Několik hráčů je nyní bez týmu a mezi nimi nalezneme i jezdce světové kvality jako Rewind nebo Pezi. Jmenovitě: {#Belgie} Arcalys, {#Belgie} Dust, {#Portugalsko} Kuduro, {#Rakousko} Pezi, {#Ukrajina} Des, {#Belgie} Swoosh, {#Německo} Flow, {#Německo} JayD, {#Portugalsko} Rewind, {#Německo} dejay.

Důvod rozpadu?

Příčin úplného konce Power gaming je několik. První a tou hlavní z nich je nespokojenost managerů Power gaming. Šesté místo Peziho a jedenácté Granda na ESWC 2010 jistě nebylo uspokojující. Po odchodu největší hvězdy KarjeNa byl pak úplný rozpad na spadnutí. Bohužel pro scénu, jeden manager Power gaming se nechal slyšet, že do budoucna neplánují TrackManii podporovat.

Štítky: Power Gaming