Přejít k hlavnímu obsahu

Fighters Quild jsou na prodej

24. 8. 2010 | 04:37 Všechny hry
Český celek Fighters Quild je na prodej! Dosavadní majitel Jan "Herodes" Holub se rozhodl přestat podporovat svůj projekt a zaměří se pouze na práci pro jiný celek - Suicide.I přesto dle vlastních slov nemá Jan na tým už tolik času jako dřív, proto se rozhodl celý web společně s ftp servery, herními servery a partnery předat někomu jinému, kdo si udělá čas na jeho vypěstovanou chloubu.
Výchozí obrázek

Český celek Fighters Quild je na prodej! Dosavadní majitel Jan "Herodes" Holub se rozhodl přestat podporovat svůj projekt a zaměří se pouze na práci pro jiný celek - Suicide.

I přesto dle vlastních slov nemá Jan na tým už tolik času jako dřív, proto se rozhodl celý web společně s ftp servery, herními servery a partnery předat někomu jinému, kdo si udělá čas na jeho vypěstovanou chloubu.

"Takže co vše je na prodej: Asi nejdražší věcí je web do kterého jsem dal zhruba 8000 Kč. K tomu doména zaplacena na rok dopředu a hosting který je zdarma až do konce působení firmy co nám ho sponzoruje. Na hostingu je jestě 5GB místa a je možné neomezené množství mailů a subdomén. Další věc kterou bych přenechal je velká plachta 3x2m teamu. + Plachta sponzora skinzone.cz který by team sponzoroval i nadále. S pánem s kterým vždy vše domlouvám je dobrá domluva. Teamu pomohli i finančně a to v hodnotách několika tisíc Kč. Další věc kterou je možné získat k teamu je samotné o.s. které má schválené pořádání lan, online turnajů, podporování hráčů atd,... Další věci od sponzorů je možné také přenechat a to jsou 3 servery od FTW.sk 500 FPS. 2 ventrila od ts2.cz. Server od hlh.sk + mumble,..."

Majitel do klanu dal minimálně deset tisíc, proto počítá minimálně s poloviční náhradou. Kdo by měl zájem nechť se Herodesovi ozve na ICQ - 462 864 727

Štítky: České teamy