Přejít k hlavnímu obsahu

WCG: Sní Toni moučného červa?

Toniho videoblog se dočkal již pátého dílu. Ten je opravdu zajímavý, jelikož si v něm pokládá vskutku pozoruhodnou výzvu. Při snaze docílit co největšího tlaku podobného finále o postup do Los Angeles rozhodl se o "veřejnou sázku". ČERV. V případě neúspěchu bude muset Toni sníst jednoho z těchto moučných červů. Zdroj: Redbull.cz/toni
Výchozí obrázek

Toniho videoblog se dočkal již pátého dílu. Ten je opravdu zajímavý, jelikož si v něm pokládá vskutku pozoruhodnou výzvu. Při snaze docílit co největšího tlaku podobného finále o postup do Los Angeles rozhodl se o "veřejnou sázku".

cerv
ČERV. V případě neúspěchu bude muset Toni sníst jednoho z těchto moučných červů. Zdroj: Redbull.cz/toni

V předchozích dílech Toni seznamoval diváky s hrou, turnajem a konkurencí. Nyní si před sebe postavil výzvu, která nemá v tomto oboru obdoby - zítra v 15:00 vybere jednu z tratí v mappacku pro WCG. Pro každou z nich má stanovený určitý čas. Po vylosování mapy bude mít pouze jeden pokus na zdolání času. V případě že se mu to nepovede, bude muset sníst moučného červa.

Všechny videa z Toniho videoblogu naleznete na adrese
RedBull.cz/Toni

_____________
Antonín Bláha alias Toni je 27letý hráč TrackManie. Tuto hru hraje již více než 5 let a během své kariéry se již podíval na turnaje v USA (ESWC), Dánsku (The-eXperience) a již několikrát navštívil Francii (ESWC, Game in Chelles).

Toni bezesporu patří mezi favority na první místo v česko-slovenské kvalifikaci na Wolrd Cyber Games. Svojí snahu, největší konkurenty, zajímavé momenty, speciální tréninkové metody a mnoho více přináší ve svém videoblogu, jehož díly vycházejí vždycky po pár dnech.