Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone.cz slaví rok od svého spuštění

9. 9. 2010 | 14:28 Všechny hry
Přesně před rokem byl spuštěn portál PLAYzone.cz, který se stal nástupcem populárního serveru United-Games.cz.Již při spuštění jsme si stanovili cíl stát se nejsilnějším hráčem na poli domácích elektronických sportů. Přišli jsme s unikátním turnajovým systémem, ve kterém jsme za první rok působnosti uspořádali bezmála 570 turnajů pro tisíce hráčů. Podařilo se nám také výrazně vylepšit sázkový systém, který se během roka stal důležitým zdrojem informací pro všechny, kteří chtějí vědět, co se zrovna hraje.
Výchozí obrázek

Přesně před rokem byl spuštěn portál PLAYzone.cz, který se stal nástupcem populárního serveru United-Games.cz.

Již při spuštění jsme si stanovili cíl stát se nejsilnějším hráčem na poli domácích elektronických sportů. Přišli jsme s unikátním turnajovým systémem, ve kterém jsme za první rok působnosti uspořádali bezmála 570 turnajů pro tisíce hráčů. Podařilo se nám také výrazně vylepšit sázkový systém, který se během roka stal důležitým zdrojem informací pro všechny, kteří chtějí vědět, co se zrovna hraje.

Další revoluční krok jsme si nechali na začátek roku 2010. Znovu jsme spustili Mezihernové turnaje, které jsou velice úspěšné a je pravděpodobné, že k trojici her FIFA, Counter-Strike a Counter-Strike: Source se přidají hry další.

Během prvního roku jsme dokázali na webu opravit stovky chyb a zároveň přidat desítky a desítky nových funkcí. Od sledování komentářů, přes zbrusu nové funkce turnajového systému, PLAYzoneTV či podstránky her. Reakce vás - hráčů - nás utvrzují v tom, že děláme svou práci dobře.

Rozhodně ale nehodláme s pokrokem zastavit. Na sklonku prázdnin jsme oznámili spuštění první ligové sezóny od roku 2008. Doufali jsme, že se nám opět podaří nakopnout domácí scénu a zdá se, že se nám to povedlo. Prozatím máme oficiálně spuštěny tři soutěže, do kterých se přihlásilo se svými týmy téměř tisíc hráčů.

I na poli reportáží a redakce jsme rozhodně nezaháleli. Během tohoto roku, hned dva redaktoři překročili magickou tisícovku napsaných článků. Připravili jsme pro naše čtenáře také podrobné reportáže ze všech velkých akcí. Na několika jsme byli dokonce osobně přítomni.

Na tomto místě bychom chtěli poděkovat všem, bez kterých by fungování PLAYzone nebylo možné. Od Soptíka, přes náš skvělý admin tým, redakci, bookmakery, grafiky, programátory, naše sponzory a hlavně chceme poděkovat vám - hráčům, kteří se pravidelně na PLAYzone vracíte a trávíte zde čas.

Jaká bude budoucnost? Ačkoliv se nám první rok opravdu povedl, rozhodně nehodláme usnout na vavřínech. Jsme si dobře vědomi chyb, které udělali naši předchůdci. Proto se změnami a novými soutěžemi přicházíme pomalu a s rozmyslem. Věříme ale, že druhý rok pro nás bude minimálně stejně úspěšný jako ten první.

PLAYzone.cz tým

Štítky: playzone.cz