Přejít k hlavnímu obsahu

Cracked Gamers přebírají sestavu clanQuare

15. 9. 2010 | 15:17 Counter Strike 1.6
Česká organizace Cracked Gamers přebírá slovenskou sestavu týmu clanQuare poté, co tamní management nesplnil žádný ze svých slibů.Slovenská sestava okolo Lukáše "letko" Šimona se v posledních měsících musela přestěhovat hned ze dvou klanů. Kromě týmu clanQuare, ke kterým se ještě dostaneme, se sekce musela odstěhovat z Fighters Quild, kteří v půlce srpna oficiálně ukončili činnost.
Výchozí obrázek

Česká organizace Cracked Gamers přebírá slovenskou sestavu týmu clanQuare poté, co tamní management nesplnil žádný ze svých slibů.

Slovenská sestava okolo Lukáše "letko" Šimona se v posledních měsících musela přestěhovat hned ze dvou klanů. Kromě týmu clanQuare, ke kterým se ještě dostaneme, se sekce musela odstěhovat z Fighters Quild, kteří v půlce srpna oficiálně ukončili činnost.

Přestup ke clanQuare byl divný o to víc, že z týmu těsně předtím "odešli" Anonymní Alkoholici, kteří měli tým reprezentovat na česko slovenském finále kvalifikaceWorld Cyber Games 2010. Hráčům byla slíbena finanční dotace, to se ovšme nestalo. Slovenští hráči jim ale i přesto důvěřovali a pod tagem tohoto týmu odehráli slovenskou Intel Extreme Masters kvalifikaci. Proč odešli z clanQuare jasně vysvětlil kapitán týmu, "Ďalší tím, ktorý nedoržal to, na čom sme sa dohodli a takisto aj celý imidž tímu a vedenie, ktoré bolo v ňom. Prestup pod Cracked Gamers je pre nás novou výzvou a dúfame, že už nikam inam nebudeme musieť prestupovat."

Sestava Cracked Gamers

{#Slovenská Republika} Lukáš "letko" Šimon
{#Slovenská Republika} Ľuboš "muhammad" Husár
{#Slovenská Republika} Richard "hmxcile" Cuper
{#Slovenská Republika} Martin "Ch1ppy" Tihelka
{#Slovenská Republika} Roland "esqo" Katona

Pod novými křídly se tento tým chce dostat na LAN finále PGS ligy a vylepšit své postavení v GIGABYTE lize.

Štítky: České teamy