Přejít k hlavnímu obsahu

ruuit končí, BASiC míří do Power Gaming

16. 9. 2010 | 23:02 Counter Strike 1.6
Finští Power Gaming se budou muset už navždycky obejít bez Maxe "ruuit" Aspeho, který končí s profesionálním hraním a přechází do neaktivity. 
Výchozí obrázek

Finští Power Gaming se budou muset už navždycky obejít bez Maxe "ruuit" Aspeho, který končí s profesionálním hraním a přechází do neaktivity.

 

Power Gaming na SEC, ruuit s telefonem u ucha

Prozatím poslední akcí, kde jsme mohli finskou sekci britské organizace vidět, byl Samsung Euro Championship 2010, který pro tento tým skončil úspěšným třetím místem. Tým se záhy po turnaji dozvěděl šokující zprávu, to když Max "ruuit" Aspe oznámil že končí a tým si musí hledat náhradu.

Hlavní a jediný důvod, který hráče donutil ukončit hraní na profesionální úrovni, je ten, že už brzy se stane hrdým otcem. Kapitán týmu, Joona "natu" Leppanen se k odchodu Maxe vyjádřil následovně, "Přestože odchod ruuita je opravdu odůvodněn tím nejlepším a nejšťastnějším důvodem, jsme my ostatní z týmu zarmouceni ze ztráty dlouholetého spoluhráče a kamaráda, který s námi už nebude cestovat a zažívat nová dobrodružství." S Aspeho odchodem vyšla zároveň novinka o tom, že se k týmu připojuje Kimmo "BASiC" Fagerholm, který naposledy zářil v mixu croveNt na Last Chance Cupu. Leppanen dodal, že "Kimmo je talentovaný mladý hráč, který se na scéně potlouká už delší dobu. Toto bude jeho opravdu první tým, ve kterém se střetne s nejzkušenějšími hráči Finska. Doufáme, že jeho hlad po úspěchu namotivuje i nás a pomůže nám na následujících turnajích."

Sestava Power Gaming

{#Finsko} Niko "naSu" Kovanen
{#Finsko} Tino "tihOp" Puumala
{#Finsko} Samu "plastE" Alto
{#Finsko} Joona "natu" Leppanen
{#Finsko} Kimmo "BASiC" Fagerholm

Zdroj: HLTV
Štítky: Power Gaming