Přejít k hlavnímu obsahu

5eLements míří k bloodyArmy

20. 9. 2010 | 18:58 Counter Strike 1.6
Dlouhodobě stabiní sestava známá jako 5eLements zamířila pod křídla organizace Bloody-Army."Béáčka" se už delší dobu potýkala s problémem sehnat kvalitní a oddanou sekci, která by tomuto týmu vrátila lesk a zašlou slávu. Nový bA tým jsme mohli v poslední době vidět na mnoha online a LAN akcích, od Quietus Day počínaje a GIGABYTE kvalifikací konče. Vždy se jim podařilo dostat se alespoň mezi užší špičku turnaje a zanechat dobrý dojem nejen ve svém nitru.
Výchozí obrázek

Dlouhodobě stabiní sestava známá jako 5eLements zamířila pod křídla organizace Bloody-Army.

"Béáčka" se už delší dobu potýkala s problémem sehnat kvalitní a oddanou sekci, která by tomuto týmu vrátila lesk a zašlou slávu. Nový bA tým jsme mohli v poslední době vidět na mnoha online a LAN akcích, od Quietus Day počínaje a GIGABYTE kvalifikací konče. Vždy se jim podařilo dostat se alespoň mezi užší špičku turnaje a zanechat dobrý dojem nejen ve svém nitru.

K přestupu se vyjádřil Jakub "Jacksson" Janovský, leader sekce. "Tak jsme velice rádi, že nás organizace Bloody Army vzala pod svá křídla a budeme se snažit o ty nejlepší výsledky. Momentálně hrajeme kvalifikaci do GIGABYTE ligy ještě pod fake tagem, protože to již nelee změnit, ale již po gb budeme hrát pod tágem bA."

Sestava Bloody-Army

{#Česká Republika} Jakub "Jacksson" Janovský
{#Česká Republika} Dušan "venom" Bradáč
{#Česká Republika} Hynek "GyrOs" Zachovalý
{#Česká Republika} Tomáš "LTT" Veselý
{#Česká Republika} Pavel "Moonrage" Bednář
{#Česká Republika} David "wonDy22" Ondruš

Zdroj: bloodyArmy
Štítky: České teamy