Přejít k hlavnímu obsahu

Verya se ujímá dívek z RisenTalent

30. 9. 2010 | 23:22 Counter Strike 1.6
Česká organizace Verya se opět rychle zabydlela na naší scéně a poté, co RisenTalent vyhodili své sekce, nabídli dívčí CS 1.6 sekci střechu nad hlavou.V klanu RisenTalent to vře, dosavadní majitel a zakladatel organizace, Jan "Micro" Fišer, se rozhodl všeho nechat a vrátit se ke svému prvnímu klanu Foxiclub. V RisenTalent došlo k radikálnímu řezu a nový šéf Tomáš "KurY" Janíček ze dne na den propustil většinu sekcí.
Výchozí obrázek

Česká organizace Verya se opět rychle zabydlela na naší scéně a poté, co RisenTalent vyhodili své sekce, nabídli dívčí CS 1.6 sekci střechu nad hlavou.

V klanu RisenTalent to vře, dosavadní majitel a zakladatel organizace, Jan "Micro" Fišer, se rozhodl všeho nechat a vrátit se ke svému prvnímu klanu Foxiclub. V RisenTalent došlo k radikálnímu řezu a nový šéf Tomáš "KurY" Janíček ze dne na den propustil většinu sekcí.

Mezi nimi se objevila i dívčí CS 1.6 sestava a novinka, kde si v prvních komentářích nadávali výše zmínění "manažeři" zasáhla opravdu všechny, zejména tedy dívky. Ty se o vyhazovu dozvěděly právě díky novince na webu, která byla následně stáhnuta.

Divkám byl nabídnut návrat, ale po jasné domluvě se dívky shodly, že přestoupí pod organizaci Verya. "Nápad, že by jsme mohli do týmu zapojit i dívčí sekci přišel už hodně dávno a přemýšleli jsme, kterou kontaktovat. Nakonec jsme se rozhodli pro holky z RisenTalent, které se pak nakonec zpětně ozvaly a domluvili jsme," prozradil manažer Michal "Gregi" Gregor.

Sestava Verya ladies

{#Česká Republika} Jana "Janicka" Marušková
{#Česká Republika} Hana "HanIka" Křížková
{#Česká Republika} Dana "Kviin" Poláková
{#Česká Republika} Lucie "nymficka" Ševčíková
{#Česká Republika} Natálie "Smajlinka" Kovářová
{#Slovenská Republika} Zuzana "Zuzuletka" Junásová

Přidáváme krátký rozhovor s kapitánkou týmu, Janou "Janicka" Maruškovou:

Co stálo za vaším odchodem z RisenTalent? Informoval vás někdo z vedení o vyhazovu?

Zdravím, náš odchod z herní organizace RisenTalent byl zcela neplánovaný. Jednoho krásného dne se přihlásím na TS3 a roomku CS 1.6 ladies spatřím pod organizací Foxiclub.org. Nikdo z hráček netušil oč jde a managment se nedokázal vyjádřit. Poté co se  na webových stránkách objevil článek o odchodu 3 sekcí a majitel organizace mi oznámil, že dívčí sekce přechází pod Foxiclub.org a cca po hodině zpět pod RisenTalent kvůli osobním nesrovnalostem ve vedení - neváhala jsem a po pečlivém projednání s ostaními hráčkami přijmula nabízené místo u herní organizace Verya.eu.

Jak jste se k Veryi dostaly? Byly jste s nimi už v minulosti v kontaktu?

Po téměř měsíčním působení u RisenTalentu jsme dostaly nabídku přejít pod Veryu, kterou jsme se rozhodli dále řešit až po záříjovým MZ. Nikdo ale nečekal s vyhazovem od RT a verdikt byl jasný - zkontaktovat Veryu a najít dobré zázemí.

Co společně se svým týmem očekáváte od Verye a co naopak žádá tým od vás?

Chtěly bychom, aby se nám dostalo všeho potřebného k bezproblémovému online hraní - ts3, vnt, herní server aj. Dále bychom se rády zúčastnily LAN akcí, které by byly proplacené. A co žádá tým Verya? Tuto otázku bych spíše směřovala k managmentu, ale rozhodně se budeme snažit podávat co nejlepší výsledky a příjemné vystupování nebude chybět.

Jaké akce, LAN a online turnaje, mohou počítat s vaší účastí?

Určitě počítáme s říjnovým MH a dále se uvidí, ale v tomto směru by jsme chtěly být hodně aktivní. Co se týče online hraní - klasika 5on5 PLAYzone.cz a ESL.

Já ti děkuju a přeju vám hodně štěstí!

Děkujeme za povzbuzení a za zajímavý rozhovor. S pozdravem Janicka.

Zdroj: Verya
Štítky: České teamy