Přejít k hlavnímu obsahu

BohyNations najlepší v sázkach za minulý mesiac

1. 11. 2010 | 03:31 Všechny hry
Máme za sebou ďalšie sázkove obdobie a je čas odmeniť najlpšieho sázkara za mesiac október.
Výchozí obrázek

Máme za sebou ďalšie sázkove obdobie a je čas odmeniť najlpšieho sázkara za mesiac október.

Celkovým víťazom sa stal len 16 ročný hráč Ondřej "BohyNations" Boháč z Dečína a odnáša si tak nadupanú hru Mass Effect 2, gratulujeme. Naše gratulácie taktiež smerujeme k užívateľom na druhom a tretom mieste, ktorí si odnášajú lístky do kina Palace Cinemas, konkrétne ide o dvojicu Miroslav "Zildo" Duga a Marek "v.Blondi" Tomek.

Na mesiac Oktobér (Listopad) sme si pre vás pripravili kvalitnú podložku SteelSeries NP+ v hodnote 550 Kč a samozrejme lístky do kina pre druhého a tretieho tipujúceho.

Ak máte akékoľvek pripomienky, nápady na zlepšenie sázek alebo by ste chceli stať bookmakerom, kontaktujte mňa súkromnou správou.

Obodobie 01.11.2010 - 30.11.2010

SteelSeries NP+Podložka SteelSeries NP+

O SteelSeries NP+
ProGaming podložka pod myš SteelSeries NP + je tvořená stlačených textilních vláken s vysokou hustotou, což má za následek jedinečný drsný pohyb myši a pocit z povrchu. Stlačené vlákna navíc zajišťují odolnost proti vodě a skvrnám a umožňují jednoduché čištění od většiny tekutin.

Drsný povrch a vyšší tření se nepodobá žádnému jinému povrchu od SteelSeries, a je speciálně určen pro hráče, který mají rády středně drsné až drsné povrchy. SteelSeries NP + navíc nabízí speciálně navrženou neklouzavou gumovou základnu, která poskytuje stabilní uložení a zabraňuje podložce v posunu bez ohledu na jakém povrchu je umístěna .