Přejít k hlavnímu obsahu

RAGE využijí manne-ho, PG nejedou

23. 11. 2010 | 02:39 Counter Strike 1.6
Švédská sestava RAGE Gaming pro nadcházející turnaj DreamHack Winter 2010 využije služeb Manne "manne" Nordqvista. Zároveň se dozvídáme smutnou zprávu z finského prostředí, odkud došla zpráva, že se jednička tamní scény, tým Power Gaming nezúčastní stejné akce.
Výchozí obrázek

Švédská sestava RAGE Gaming pro nadcházející turnaj DreamHack Winter 2010 využije služeb Manne "manne" Nordqvista. Zároveň se dozvídáme smutnou zprávu z finského prostředí, odkud došla zpráva, že se jednička tamní scény, tým Power Gaming nezúčastní stejné akce.

Dennis nejede, manne nastupuje na scénu

Po nedávném rozpadu švédského týmu PlayZone se na dlažbě ocitla hned pětice vysoce kvalitních hráčů. Mezi nimi se objevil i jeden z největších momentálních talentů severské scény, Dennis "dennis" Edman. Tento hráč byl už nějaký čas v hledáčku nizozemské organizace, neboť ze sestavy se rozhodl odejít Samuel "Zyppe" Martinsson, jenž se chtěl zaměřit především na své vzdělávání.

Dennis pomohl RAGE vyhrát druhou PlayDH kvalifikaci, čímž se Švédové stali majiteli divoké karty pro zimní DreamHack. Bohužel se Dennis potkal v nešťastnou dobu s rodinnými problémy a nebude tak moci odjet pozítří na největší severskou zimní akci. "Dennis má nějaké rodinné a domácí problémy, takže se nemůže plně soustředit na hraní CS. Je to pro nás menší ostuda, neboť jsme ho do týmu přivedli, doufáme ale, že manne zaskočí více než dobře a dosáhneme skvělého výsledku na DreamHack Winter," prozradil kapitán sestavy, bosenský Faruk "pita" Pita.

Sestava RAGE Gaming pro DreamHack Winter

{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Jonathan "lidde" Lindgren
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Švédsko} Danny "pop" Oldenburg
{#Švédsko} Manne "manne" Nordqvist

RAGE se kromě hlavního turnaje zúčastní i finále ESL Pro Series, kde narazí na své největší konkurenty, tým Lions.

Power Gaming nepřijedou

Finská nejlepší sestava hrající pod britskou zástavou se nechystá do centra švédského hraní. Jönköping se bude muset obejít s týmem Power Gaming, kteří tuto situaci ovšem více nekomentovali.

Tým, který se naposledy předvedl na čínském World E-Sports Masters, byl vylosován do skupiny C, kde měli narazit finští hráči na dánský mix puta a španělské x6tence.


Power Gaming na WEM 2010 (foto: HLTV.org)

Organizátoři prozatím neprozradili, kým volné místo naplní, je tedy možné, že z BYOC kvalifikace nakonec postoupí hned pět, namísto dříve řečený kvartet, celků.

DreamHack Winter 2010 se koná už tento týden a vy se můžete těšit na plnohodnotnou coverage z CS 1.6 turnaje, který je jedním z posledních v letošním roce. Špička světa se sjede do Jönköpingu, kde mají hráči možnost předvést svůj dokonale vytříbený um.

Zdroj: HLTV