Přejít k hlavnímu obsahu

Slovenská IEM kval. s razantní změnou

4. 1. 2011 | 02:46 Counter Strike 1.6
Už dříve se slovenská část ESL rozhodla obměnit pravidla pro budoucí kvalifikaci do šesté sezóny Intel Extreme Masters. Pojďme se podívat, co vše se změnilo a na co se nejen slovenští hráči mohou těšit.Slovenské vedení se rozhodlo přinést domácí komunitě hned jednu z nejlepších a nejprestižnějších soutěží, které se po celé Evropě hrají. ESL Amateur Series je prvním z důležitých kroků, kterým chtějí na Slovensku nejen povznést tamní komunitu, ale také  přinést pořádek a řád do kvalifikací do evropského šampionátu Intel Extreme Masters.
Výchozí obrázek

Už dříve se slovenská část ESL rozhodla obměnit pravidla pro budoucí kvalifikaci do šesté sezóny Intel Extreme Masters. Pojďme se podívat, co vše se změnilo a na co se nejen slovenští hráči mohou těšit.

Slovenské vedení se rozhodlo přinést domácí komunitě hned jednu z nejlepších a nejprestižnějších soutěží, které se po celé Evropě hrají. ESL Amateur Series je prvním z důležitých kroků, kterým chtějí na Slovensku nejen povznést tamní komunitu, ale také  přinést pořádek a řád do kvalifikací do evropského šampionátu Intel Extreme Masters.

Co to tedy znamená? Slovenské týmy, které se budou chtít kvalifikace zúčastnit, se musí aktivně účastnit ESL Amateur Series. Celky musí odehrát minimálně jeden měsíc v EAS, aby pak měli možnost zúčastnit se i kvalifikace samotné.

Jak se do EAS dostat?

Koupením prémiového účtu  - Stačí, když si koupíte prémiový účet na stránkách ESL a můžete se rovnou zapojit do ligy

Hrát ladder - Musíte hrát pravidelně na slovenském ladderu a udržet se dlouho na prvním místě. Pokud se vám to podaří, dostanete prémium zdarma

Hrát turnaje - Hrajte pravidelné turnaje na slovenských stránkách ESL a vyhrajte prémium na tři měsíce.

Výzva mezi ladder a EAS - Pokud vyzve tým z ladderu celek ESL Amateur Series a porazí ho, může se stát, že se za týden objeví v EAS.

Registrace do EAS

Registrace jsou otevřeny pro všechny týmy, které mají prémiový účet
Hraje se ELO systémem (18:12, 24:6, 17:13)
Mápy - dust2, inferno, train, nuke, tuscan

Registrujte se na stránkách ESL

Co od toho všeho vlastně očekávají admini ESL? Dle vlastních slov se těší, že konečně oživí ESL, která bude bude přitažlivější pro možné sponzory a partnery. Hlavní věcí, kterou by ale chtělo vedení změnit, je špatné týmové a hráčské chování a nedodržování základních ESL pravidel.

Držíme slovenské ESL palce, doufáme že se v blízkých pár dnech rozjede plnohodnotná soutěž a nejen slovenské týmy se této ligy zúčastní. Veškeré informace a doplňující informace naleznete v článku na stránkách slovenské ESL.

Zdroj: ESL