Přejít k hlavnímu obsahu

Copenhagen Wolves ztrácí svou sestavu

12. 1. 2011 | 02:33 Counter Strike 1.6
Dánská scéna se opět otřásá v základech. Tentokrát se vše točí okolo Copenhagen Wolves, kteří ztrácí účastníka finále evropského šampionátu Intel Extreme Masters.Po problémech, které se vytvořili u konkurenčních Full Gaming, přichází i jeden z nejnovějších přírustků dánské komunity, Copenhagen Wolves, se zprávou, že se jejich stávající sestava rozhodla opustit týmovou zástavu. Jako u prvního případu, i tentokrát se jedná o problém s nedostatečným pokrytím financí v průběhu kyjevského finále evropského šampionátu Intel Extreme Masters.
Výchozí obrázek

Dánská scéna se opět otřásá v základech. Tentokrát se vše točí okolo Copenhagen Wolves, kteří ztrácí účastníka finále evropského šampionátu Intel Extreme Masters.

Po problémech, které se vytvořili u konkurenčních Full Gaming, přichází i jeden z nejnovějších přírustků dánské komunity, Copenhagen Wolves, se zprávou, že se jejich stávající sestava rozhodla opustit týmovou zástavu. Jako u prvního případu, i tentokrát se jedná o problém s nedostatečným pokrytím financí v průběhu kyjevského finále evropského šampionátu Intel Extreme Masters.

"Opravdu jsme rádi, že jsme mohli u Cph Wolves být a ceníme si šance, kterou nám Jacob (manažer) dal. Bohužel finanční stránka týmu nám nedovoluje odcestovat do Kyjeva, kde se už příští týden hraje finále IEM EU," prozradil Marco "Snappi" Pfeiffer portálu HLTV.org.

S odchodem od organizace se pojí i další změna a to příchod Michaela "Friis" Jørgensena, který nahradí u týmu Daniela "dalle" Kjersgarrda. "Michael si s námi chtěl zahrát už nějakou dobu a jsme tak rádi, že se právě teď naskytla šance přibrat ho k nám do týmu. Čeká nás sedmidenní bootcamp a poté vyrážíme do Kyjeva, takže se nebojím, že bychom neměli natrénováno," dodal Marco na adresu nového příchozího hráče.

Sestava No Problem!

{#Dánsko} Marco "Snappi" Pfeiffer
{#Dánsko} Baljit "zE-" Lal
{#Dánsko} Danny "BERRY" Krüger
{#Dánsko} Taymaz "TAY" Babaiasl
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen

Zdroj: HLTV