Přejít k hlavnímu obsahu

hakki s tweenem vyhráli 24-hodinový závod

V sobotu a v neděli (14 a 15.1.) se již po čtvrté konal turnaj známý pod jménem Competo TrackMania 24h-Race . V konkurenci více než 70 týmů (280 hráčů) z celého světa dokázala eSubácká dvojice hakki a tween společně s Němci Razem a Skyem vybojovat první místo.
Výchozí obrázek

V sobotu a v neděli (14 a 15.1.) se již po čtvrté konal turnaj známý pod jménem Competo TrackMania 24h-Race . V konkurenci více než 70 týmů (280 hráčů) z celého světa dokázala eSubácká dvojice hakki a tween společně s Němci Razem a Skyem vybojovat první místo.

24

Competo TrackMania 24h-Race se stal velmi populární a pravidelně ho jezdí plno velmi kvalitních hráčů. Tentokrát jsme v tomto 4v4 cupu mohli vidět hráče z týmů jako n!faculty, SL-Communis, @ Team nebo třeba dignitas. Do turnaji se zaregistrovala i slovenská dvojice {#Slovenská Republika} hakkiJunior s {#Slovenská Republika} tweenem, které doplnili němečtí kamarádi {#Německo} Raz (dignitas) a {#Německo} Sky (@ team). Společně jeli pod názvem Bananas on Ecstasy.

checkp.
Zobrazení jak se střídali hráči dvou nejlepších týmů.

Od začátku odstartovala bitva mezi "Banány" a klanově jednotným celkem n!faculty (Onio, DarkBringer, Sensei, Bubble). Jen o 5 bodů byl po 24 hodinách lepší tým Bananas on Ecstasy. Celkem projeli 13650 checkpointů, což bylo o 0,0004% více než získal n!faculty (13645 cp). Kromě hlavní soutěže týmů o nejvíce projetých checkpointů se jeli i stejná soutěž i pro jednotlivce. V té naši hráči nedominovali, ovšem v druhém "turnaji"  kde šlo o nejrychlejší čas, můžeme naše jezdce vidět na předních místech. Hned na tom nejvyšším je tween, který překonal i třetího Bergieho (dignitas) a čtvrtého hakkiJuniora.

bestlap
Tabulka pěti nejlepších časů.

"Pár" slov hakkiho k turnaji
Bol to supa turnaj, parádna skúsenosť. Určite to vyskúšam do budúcna znovu. Čo sa týka adminov, som s nimi nad mieru spokojní, takých ochotných adminov som ešte v žiadnom turnaji nevidel ... celých 24h boli minimalne 3-4 online a so všetkým sa snažili pomáhať. Škoda, že naši najväčší favoriti mali problémy s ich jedným hráčom ktorého furt vykopávalo zo servera. My sme si užili tiež vela smoly :D Najprv ked tween v 3. hodine spadol som sa pýtal spoluhráčov či to ideme dohrať alebo to vzdávame, povedali, že hráme dalej a ideme vyhrať. Cez noc a ráno sme s tweenom vyhrali skoro všetky hodiny a vytvorili na druhý tým n!faculty celkom slušný náskok, tuším 22 cp, potom prišla "služba" našich nemcov. Tento raz Razor spadol zo servera a stratili sme celý náš náskok, kvoli ktorému som musel vstávať o pol druhej po obede :D a pohrať jednu hodinu. Nakonec sme vyhrali o smiešnych 5 CP ale "still counts" :D Ešte chcem podakovať tweenovi, že za nás nahral najviac hodin a dopomohol k víťaztvu. Čo sa týka turnajov na takýto spôsob, tak určite nie 24h ale hrať vkuse 1 hodinu bez prestávky. Do budúcnosti to určite môžme vyskúšať a podľa ohlasov hráčov sa budeme uberať dalej.