Přejít k hlavnímu obsahu

IEM: Rozhovor s PredYm

23. 1. 2011 | 11:40 StarCraft 2
Přestože se mu nepodařilo postoupit do play-off a ve své základní skupině finálového turnaje IEM skončil až poslední, ostudu určitě neudělal. Tomáš "PredY" Pospíšil ukázal celému světu, že i v našich luzích a hájích jsou dobří hráči, který však chybí větší zkušenosti v zahraniční konkurenci. Jak zhodnotil své vystoupení a co je jeho nejsilnější zážitek?
Výchozí obrázek

Přestože se mu nepodařilo postoupit do play-off a ve své základní skupině finálového turnaje IEM skončil až poslední, ostudu určitě neudělal. {#Česká Republika} Tomáš "PredY" Pospíšil ukázal celému světu, že i v našich luzích a hájích jsou dobří hráči, který však chybí větší zkušenosti v zahraniční konkurenci. Jak zhodnotil své vystoupení a co je jeho nejsilnější zážitek?

Sobotní podvečer český reprezentant na rozdíl od přání většiny fanoušků bohužel netrávil zápasy v play-off kyjevského klání a mohl nám tak poskytnout exkluzivní rozhovor.

Ahoj PredY, jak bys zhodnotil své vystoupení na finálovém turnaji IEM?

Ahoj, ze své hry jsem byl hodně zklamaný, ale nedá se nic dělat, vím že mám na víc a tak mám další motivaci pro tréning a hlavně získané zkušenosti se budou hodit.

Po prvním dni jsi měl obstojnou bilanci, včera jsi však všechno prohrál. Která hra tě mrzí nejvíc?

Nejvíc mě mrzí hra se Sjowem kdy jsem si hodně věřil po tom, co jsem ho porazil před týdnem na TL open ale charakterizoval bych tu sérii jako "choke" z mý strany, protože to se mi fakt nepovedlo. Pak už jsem věděl, že nemůžu postoupit a tak se Sarensem už mi chyběla motivace a vůbec jsem se nedokázal soustředit.

Jaký je tvůj nejsilnější zážitek z celého klání?

Hodně se mi líbí aréna a prostředí ve kterém se hraje, bohužel mezi CS týmy je hodně těžký hrát. Na přístě pořídit noise cancelling sluchátka! Jinak nejvíc mě potěšilo, že jsem potkal hráče, se kterými normálně hraju jen na netu, a jsou to užasní lidé :).

Hodně jsi mluvil o SjoWovi, domluvili jste se třeba na nějakém společném tréninku?

To zatím ne, ale určitě mu napíšu :) Hodně jsme se bavili jak o hře tak i ostatních věcech, asi nejvíc ze všech hráčů a musím říct, že je to velkej pohodář a hodně mu ve finálových bojích fandím. Malá informace ze zákulisí, před jeho posledním zápasem ve skupině o první místo jsem mu poradil co má na goodyho jít a taky to vyšlo, ale škoda že jsem na to nepříšel před svým zápasem :D.

S GoOdym jsi sehrál dlouhé vyrovnané hry, možná by tě to posunulo do play-off :). Koho tipuješ na vítěze celého turnaje?

Myslím, že všichni čtyři zbývající hráči mají stejné šance. Pokud bych si musel tipnout, tak asi White-Ra.

Závěrečná otázka kvůli tvým fanouškům a fanynkám - kdy na tebe mohou čekat na letišti, až se v doprovodu Jumpa vrátíš do vlasti?

Vracíme se zítra (neděle 23. 1. - pozn. redakce) v podvečer, takže bohužel nestihnem finálové zápasy ale určitě budem sledovat výsledky na wifi na letišti :).

Díky za rozhovor a reprezentaci našich barev a přeji příště více štěstí!

Díky.

Pokud upřednostňujete rozhovory v anglickém jazyce, můžete zhlédnout rovněž interview s PredYm od redaktorů portálu Meet Your Makers. Díky uživateli {#Česká Republika} Kulhymu, že se s námi o video podělil.