Přejít k hlavnímu obsahu

Sázejte a vyhrajte Dead Space 2

1. 2. 2011 | 12:15 Všechny hry
Prvý mesiac roku 2011 ubehol ako voda a je načase odmeniť najlepšieho sázka a predstaviť cenu na mesiac február.
Výchozí obrázek

Prvý mesiac roku 2011 ubehol ako voda a je načase odmeniť najlepšieho sázka a predstaviť cenu na mesiac február.

Celkovým víťazom sa stal tentokrát Cras z Slovenska a odnáša si tak legendárnu a raritnú podložku qiip fabric L OEM United Games. Na druhom mieste sa umiestnil známy fifar Jiří "FeW_Kuza" Růžička a bronz si odnáša computer113. Obaja získavajú dva lístky do kín Palace Cinemas.

Na mesiac február (Únor) sme si pre vás pripravili nový hororovú hru Dead Space 2 v hodnote 1000 Kč a samozrejme lístky do kina Palace Cinemas pre druhého a tretieho tipujúceho.

Stále sa snažíme zkvalitňovať naše sázky a úzko s tým súvisí aj náš tím bookmakerov, ktorý je veľmi kvalitný ale radi by sme ho rozšírili o ďalších šikovných ľudí. Ak máš záujem pomôcť, stáči ak mi napíšeš do súkromnej správy o akú hru máš záujem a aké máš skúsenosti všeobecne s progamingom a za odmenu môžeš získať pravidelne lístky do kina.

Výhra v obodobí 01.02.2011 - 28.02.2011

Hra Dead Space 2

Hra Dead Space 2

O hre Dead Space 2

V hlavní roli Dead Space 2 se opět představuje Isaac Clark a rasa Necromorf. Příběh druhého dílu se odehrává 3 roky po událostech z jednotky , přičemž se tentokrát neodehrává na vesmírné lodi, ale na hustě obývané kosmické stanici. Ta je dalším místem napadeným mimozemskou infekcí, díky níž se obyvatelé začnou přeměňovat na hrůzostrašné monstra. Hlavní hrdina se tak musí opakovaně postavit své trýzněním mysli a strachu a znovu se setkat s hrozbou, která nabídne i několik celkem přerostlých typů nepřátel, jako například gigantického Sphincter.

Takže ať Vás nepřekvapí, že jste vybavený o poznání silnějšími zbraněmi, díky kterým máte na některých místech výrazněji navrch. Jinde Vás však pro změnu čekají pocity zoufalství a beznaděje, jako například situace, kdy se musíte dostat z nepříjemného obklíčení .