Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries ClanBase startuje už dnes večer!

7. 2. 2011 | 15:31
Už dnes večer v 18:00 nám zde na PLAYzone.cz startuje druhý ročník ClanBase v PC FIFA 11. Zatímco ten minulý se hrál o ceny od společností GIGABYTE a Electronic Arts, ten nový je kompletně dotován jedničkou v oblasti profesionálních herních příslušenství - SteelSeries.Na prvním místě na vás klávesnice SteelSeries 7G v hodnotě 3100Kč, na druhém USB zvuková karta SteelSeries v hodnotě 950Kč a na třetím podložka SteelSeries QcK+ v ceně 350Kč.
Výchozí obrázek

Už dnes večer v 18:00 nám zde na PLAYzone.cz startuje druhý ročník ClanBase v PC FIFA 11. Zatímco ten minulý se hrál o ceny od společností GIGABYTE a Electronic Arts, ten nový je kompletně dotován jedničkou v oblasti profesionálních herních příslušenství - SteelSeries.

Na prvním místě na vás klávesnice SteelSeries 7G v hodnotě 3100Kč, na druhém USB zvuková karta SteelSeries v hodnotě 950Kč a na třetím podložka SteelSeries QcK+ v ceně 350Kč.

Jak již bylo řečeno, startujeme v pondělí 7. února od 18:00 a základní část uzavřeme přesně za symbolických 111 dní, tedy 29. května těsně před půlnocí. Poté bude pro 16 nejlepších hráčů vytvořeno play-off, kde se bude hrát Single Elimination BO3 systémem (na 2 vítězné mapy a kdo vypadne, v soutěži končí).

PŘIHLAŠ SE DO FIFA 11 SteelSeries CLANBASE!

Opět připomínáme, že pro postup ze základní části musíte splnit alespoň minimální počet odehraných zápasů a mít aktivní účet! Do zápasů se započítávají také Rank Cupy, které budeme v průběhu ročníku pořádat. Kompletní přehled upravených pravidel FIFA 11 naleznete ZDE.