Přejít k hlavnímu obsahu

Nové turnaje v režii Palace Cinemas

Tento týden jsme si pro vás připravili malé překvapení. Neproběhne již známý Palace Cinemas Cup, ale co vás místo něho čeká čtěte níže...
Výchozí obrázek

Tento týden jsme si pro vás připravili malé překvapení. Neproběhne již známý Palace Cinemas Cup, ale co vás místo něho čeká čtěte níže...

turnaj

V minulém týdnu proběhl krátký 1v1 SF cup, který se dočkal úspěchu a maximální účasti. V návaznosti na to jsme si pro vás místo klasického 5v5 Palace Cinemas Cupu připravili 2 menší ovšem po herní stránce méně tradiční a zajímavější turnaje.

1v1 Cup

EDIT: Tak jelikož se Meepo nedá hrát při módu sh, byl nahrazen Invokerem. Omlouvám se za tento malý fail, o kterém jsem nevěděl.

První ze zmiňovaných akcí bude další 1v1 Cup. Tentokrát se ovšem nebude hrát pouze hrdina Shadow Fiend, ale hráči si vyberou z poolu 9 námi vybraných hrdinů. Před každým zápasem hráči postupně vyškrtnou střídavě každý 4 hrdiny - celkově 8. Zbude tím pádem jeden, který se bude hrát. A z jakých herů tedy můžete vybírat?

dazzle DazzleKunnka KunnkaLeshrac Leshrac
Invoker InvokerQoP AkashaSF Shadow Fiend
Strygwyr StrygwyrTechies TechiesWarlock Warlock

Turnaje se může zúčastnit až 64 hráčů, přičmež se bude hrát klasický single elimination pavouk s vyjímkou finále, které bude ve formátu Bo3. Herní mód bude -apshnpom s tím, že modrý hráč vezme hrdinu, který byl již zmiňovaným způsobem vybrán. Dalši informace najdete na stránce turnaje. Doporučuji všem si pečlivě přečíst pravidla!

Odměnu si odnese vítěz v podobě 2 lístků do sítě multikin Palace Cinemas v ČR na únor.

INFORMACE A REGISTRACE

3v3 Cup

Další připravovaný turnaj je ve fromátu 3v3. Proběhne v blízké době a vše kolem něj velmi brzy upřesníme. Už teď vám ovšem mohu prozradit, že vítězný tým si odnese 6 lístků do sítě multikin Palace Cinemas v ČR.