Přejít k hlavnímu obsahu

A ještě více legend u DEFEATERS

28. 2. 2011 | 00:21 Counter Strike 1.6
Slovenský celek DEFEATERS se rozhodl i podruhé vsadit na kamarádské vztahy a do svých řad příbírá dva legendární slovenské hráče. Z "důchodu" se vrací Ivan "Dev1" Lazarov a Daniel "rox0r" Ďurana.
Výchozí obrázek

Slovenský celek DEFEATERS se rozhodl i podruhé vsadit na kamarádské vztahy a do svých řad příbírá dva legendární slovenské hráče. Z "důchodu" se vrací Ivan "Dev1" Lazarov a Daniel "rox0r" Ďurana.

Bývalý nejlepší slovenský hráč a možná doposud nadále jeden z nejoblíbenějších, Ivan "Dev1" Lazarov, se vrací z inaktivity, aby podpořil své kolegy z bývalých FU.sk, v dobývání česko-slovenského trůnu. Naposledy jsme v důležitém zápase mohli Ivana vidět v loňském ClanBase Nations Cupu, kde ve druhém kvalifikačním kole on a jeho kolegové z reprezentace prohráli proti Bosně a Hercegovině 1-2 na mapy. Od té doby se o něm moc nemluvilo, tedy až nyní, kdy se rozhodl vrátit a sem tam usednout ke hraní.

Druhým a "novým" hráčem v týmu je Daniel "rox0r" Ďurana, který již za DEFEATERS v minulosti hrál. Toto období patřilo mezi nejúspěšnější roky slovenské organizace a Daniel po boku svých bývalých spoluhráčů vyhrával jednu velkou LAN akci za druhou. Jak se mu bude dařit tentokrát, kdy spojí síly se svými někdejšími největšími konkurenty?

Sestava DEFEATERS

{#Slovenská Republika} Ivan "Dev1" Lazarov
{#Slovenská Republika} Daniel "rox0r" Ďurana
{#Slovenská Republika} Oliver "cheesE" Sokol
{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács
{#Slovenská Republika} Lubomír "roben" Frák
{#Slovenská Republika} Radovan "uNreaL" Brátinka

Bohužel tuto sestavu neuvidíme v GIGABYTE lize, neboť tým by potřeboval hned čtyři změny a pravidla povolují jenom dvě. Ty už ale DEFEATERS vyčerpali poté, co si do týmu přivedli vybanovaného Ladislava "GuardiaN" Kovácse a Lubomíra "roben" Fráka. Snad se tedy slovenský tým zúčastní i jiných akcí, jako například SteelSeries King of The Hill.

Zdroj: Defeaters
Štítky: Defeaters, FU.sk