Přejít k hlavnímu obsahu

*IEM: Čtvrtfinále [REP]

3. 3. 2011 | 00:03 StarCraft 2
Dnes nám finálový turnaj Intel Extreme Masters v severoněmeckém Hanoveru nachystal dva zápasy čtvrtfinále, jejichž vítězové se zítra utkají o postup do finále s vítězi základních skupin. Nezapomeňte sledovat živě od 9:30 a 11:45!
Výchozí obrázek

Dnes nám finálový turnaj Intel Extreme Masters v severoněmeckém Hanoveru nachystal dva zápasy čtvrtfinále, jejichž vítězové se zítra utkají o postup do finále s vítězi základních skupin. Nezapomeňte sledovat živě od 9:30 a 11:45!

logo Intel Extreme Masters

UPDATE: V prvním čtvrtfinále se představil favorizovaný americký Zerg {#Spojené státy americké} Idra proti korejskému Protovi {#Korejská republika} Squirtlemu. Po úvodní jasné hře ve prospěch prvního zmíněného hráče otočil asijský borec skóre ve svůj prospěch díky 3 gate void ray pushi. Američan sice ještě stihl srovnat, ale nakonec se s turnajem loučí po porážce 2:3. Evropští fanoušci vkládali své poslední naděje do švédského reprezentanta {#Švédsko} MorroWa, který však nastoupil proti svému australskému protivníkovi v nevyzpytatelném zápase Zerga proti Zergovi. Po čtyřech hrách vyšel vítězně {#Austrálie} mOOn-GLaDe a postupuje do semifinále, kde narazí na doposud ani jednou poraženého {#Korejská republika} Aceho.

záznamy všech čtvrtfinálových her

Zatímco úvodní dva dny klání pro dvanáct borců z celého světa, z nichž čtyři profesionálové dostali přímé pozvání a zbytek musel projít náročným sítem kvalifikace, nabídly velké množství zápasů a o zábavu bylo postaráno až do večera, ode dneška nás každý den čeká jen několik utkání o nejvyšší příčky. Mezi šest hráčů v play-off najdeme všechny korejské zástupce, amerického progamera {#Spojené státy americké} Idru, australského reprezentanta {#Austrálie} mOOn-GLaDeho, o jehož existenci neměla před několika dny šiřši komunita StarCraftu ani tušení, a jediného zástupce starého kontinentu {#Švédsko} MorroWa, nebo chcete-li čtveřici Zergů a dva Protossy. Nadvládě Terranů se zdá být, alespoň pro tento turnaj, konec.

IEM V - světové finále - play-off
1. koloSemifináleFináleVítěz
BO5BO5BO5 
 
Protoss {#Korejská republika} Ace      
  Protoss {#Korejská republika} Ace--   
-      
  4. 3. v 11:45 {#World}TBA-- 
Zerg {#Švédsko} MorroW1
     

 Zerg {#Austrálie} mOOn-GLaDe--   
Zerg {#Austrálie} mOOn-GLaDe3     
      {#World}TBA
Zerg {#Spojené státy americké} IdrA2    Vítěz

 Protoss {#Korejská republika} Squirtle--   
Protoss {#Korejská republika} Squirtle3     
  4. 3. v 15:30 {#World}TBA-- 
-      
  Zerg {#Korejská republika} Moon--   
Zerg {#Korejská republika} Moon      
 

Úvodní zápas o půl desáté dopoledne bychom měli mít možnost sledovat na druhém kanále ESL TV, na pozdější souboj o semifinále se podíváme na hlavní stagi na prvním programu.

streamy z IEM pohromadě

Harmonogram

  • čtvrtek 3. 3. - čtvrtfinále
  • pátek 4. 3. - semifinále
  • sobota 5. 3. - finále a o 3. místo

kompletní harmonogram finále IEM a odkazy na přímý přenos