Přejít k hlavnímu obsahu

Iron Will ztrácí, tao vzniká

14. 3. 2011 | 14:44 Counter Strike 1.6
Ruská scéna se opět otřásá ve svých základech. Nedávno znovu-seskupení Iron Will, kde se zdržovala kvartet hráčů z bývalých Virtus.pro, se rozpadají. Protiakcí k tomuto rozpadu je vznik nového týmu, který si říká Together As One.
Výchozí obrázek

Ruská scéna se opět otřásá ve svých základech. Nedávno znovu-seskupení Iron Will, kde se zdržovala kvartet hráčů z bývalých Virtus.pro, se rozpadají. Protiakcí k tomuto rozpadu je vznik nového týmu, který si říká Together As One.

Začněme nejdříve s Iron Will, kde změna vyvolala opravdu velké emoce. V polovině měsíce února se k nám dostala zpráva, že bývalé duo Virtus.pro Viktor "Sally" Filimochenko a Boris "snoop" Podvalshikov, se domluvilo na smlouvách pro nadcházející akci ASUS Winter. Na tomto turnaji Iron Will částečně zazářili, museli se ale podrobit silnějším Moscow Five, kteří je ve finále přehráli.

Smlouvy hráčům k prvnímu březnu vypršeli a nikdo nevěděl, jak to bude s legendární sestavou do budoucna. Aby toho ale nebylo málo, Iron Will opustil i jeden ze zakladatelů prvního týmu, Alan "Fly" Temirov, který opustil tým z osobních důvodů. "V Iron Will mi skončila k prvnímu březnu smlouva a já jsem neměl důvod nadále pokračovat," prozradil Alan portálu HLTV.org.

Iron Will se ale rozhodli proti odchodu tří klíčových hráčů přibrat Alekseye "HEL1" Novikova, který nemá tým od té doby, co se snažil rozjet novodobé mighty44. Jaká ale bude stálá pětice, to prozatím nikdo neví.

Sestava Iron Will

{#Ruská federace} Johan "F_1N" Kochugov
{#Ruská federace} Aleksey "HEL1" Novikov
{#Ruská federace} Alexey "LeX" Kolesnikov

Přejděme k Together As One, kde se dali dohromady hned dva nedávní soupeři. Již jsme řekli, že Alan "Fly" Temirov opustil Iron Will z osobních důvodů, to Alexander "xek" Zobkov si u Moscow Five musel užít trochu kritiky, neboť ho jeho bývalí spoluhráči vyhodili za špatné výkony, které v poslední době předváděl.

Nová sestava, ode dneška známá jako Together As One, je mixem hráčů, kteří by v budoucnu mohli pozměnit pořadí východoevropských akcí. Kromě zmíněného Temirova a Zobkova se do týmu dostali i dva ruští reprezentanti v ClanBase Nations Cupu Anton "mash" Petrov a Anton "kibaken" Kolesnikov.

Posledním dílkem do této skládačky je Boris "watti" Litvyakov, jenž je v Rusku známý především jako duelový hráč. Uvidíme, jak se mu bude dařit v týmové praxi.

Sestava Together As One

{#Ruská federace} Anton "mash" Petrov
{#Ruská federace} Anton "kibaken" Kolesnikov
{#Ruská federace} Boris "watti" Litvyakov
{#Ruská federace} Alan "Fly" Temirov
{#Ruská federace} Alexander "xek" Zobkov

Zdroj: HLTV
Štítky: Rusko, Iron Will