Přejít k hlavnímu obsahu

První účastníci Copenhagen Games

19. 3. 2011 | 23:09 Counter Strike 1.6
Dánská scéna pomalu a jistě vyhlíží jeden z největších letošních turnajů. Copenhagen Games letoš čeká pokračování a všichni se těší na prvotřídní turnaj, kam dorazí přední světové týmy.Aprílový měsíc se těší velké oblibě organizátorů neboť hned na začátku nás čeká velký LanCraft. Po něm se čeští a slovenští hráči mohou těšit na MČR 2011, ale pro fanoušky světové scény budou veledůležité dny mezi jednadvacátým až čtyřiadvacátým dubnem. V těchto dnech se totiž přední evropské týmy sjedou do hlavního města Dánska, aby se utkaly v turnaji sponzorovaném společností Sony.
Výchozí obrázek

Dánská scéna pomalu a jistě vyhlíží jeden z největších letošních turnajů. Copenhagen Games letoš čeká pokračování a všichni se těší na prvotřídní turnaj, kam dorazí přední světové týmy.

Aprílový měsíc se těší velké oblibě organizátorů neboť hned na začátku nás čeká velký LanCraft. Po něm se čeští a slovenští hráči mohou těšit na MČR 2011, ale pro fanoušky světové scény budou veledůležité dny mezi jednadvacátým až čtyřiadvacátým dubnem. V těchto dnech se totiž přední evropské týmy sjedou do hlavního města Dánska, aby se utkaly v turnaji sponzorovaném společností Sony.

Xperia PLAY, jak se turnaj ve hře Counter Strike 1.6 jmenuje, se pomalu a jistě plní jmény nejlepších týmů evropského kontinentu. Vedle švédských SK Gaming, fnatic či polských Frag eXecutors, se můžeme těšit i na německé mousesports nebo sestavu eShara z Francie.

Doposud registrovaní účastníci

{#Dánsko} Competitive Advantage{#Švédsko} dateam{#Norsko} Deathwish
{#Dánsko} DG{#Francie} eSahara.net{#Izrael} eSrael
{#Dánsko} eXplicit{#Švédsko} fnatic{#Polsko} Frag eXecutors
{#Švédsko} GAMERZONE{#Dánsko} GAMERZONE.DK{#Dánsko} Incipit
{#Bělorusko} InterSTROMA{#Dánsko} kolonD{#Německo} mousesports
{#Dánsko} NONE!{#Dánsko} Mortal Team Work{#Finsko} munkka
{#Finsko} Online Kingdom{#Dánsko} Project.YM{#Dánsko} rimosso
{#Švédsko} SK Gaming{#Dánsko} TCM Gaming{#Dánsko} Team Holte Vinlager
{#Polsko} Universal Soldiers{#Dánsko} upfront{#Dánsko} Visual
{#Švédsko} vitalGaming{#Maďarsko} volgare{#Španělsko} x6tence

Pokud máte zájem, můžete si prohlédnout sestavy týmů na tomto odkazu.

Doposud bylo oznámeno, že se bude hrát o rovných dvacet tisíc eur, což by z Copenhagen Games udělalo jeden z nejvýznamějších a nejsledovanějších turnajů letošního roku.

Zdroj: HLTV