Přejít k hlavnímu obsahu

Natus Vincere vítězi ICSC 7

22. 3. 2011 | 11:27 Counter Strike 1.6
Ukrajinská zářivá hvězda, tým Natus Vincere, opět potvrdil svou dominanci nad východní scénou. O víkendu se jim podařilo zvítězit na LAN finále dlouhodobého turnaje Intel Challenge Super Cup 7.Na kyjevské vyvrcholení jedné z nejprestižnějších evropských lig dorazilo hned šest týmů. Mimo týmů z Ukrajiny a Ruska se do finále dostala i nejlepší polská pětka, celek Frag eXecutors. Všech šest sestav se utkalo nejprve v jedné skupině, kde si tedy každý zahrál minimálně pět zápasů.
Výchozí obrázek

Ukrajinská zářivá hvězda, tým Natus Vincere, opět potvrdil svou dominanci nad východní scénou. O víkendu se jim podařilo zvítězit na LAN finále dlouhodobého turnaje Intel Challenge Super Cup 7.

Na kyjevské vyvrcholení jedné z nejprestižnějších evropských lig dorazilo hned šest týmů. Mimo týmů z Ukrajiny a Ruska se do finále dostala i nejlepší polská pětka, celek Frag eXecutors. Všech šest sestav se utkalo nejprve v jedné skupině, kde si tedy každý zahrál minimálně pět zápasů.

Po ukončení skupinové fáze na vrcholu první části LAN finále skončili Natus Vincere jen díky lepšímu skóre před Frag eXecutors. Oba dva týmy si připsaly deset bodů za tři výhry, jednu remízu a jednu prohru. Do play off z této šestice postoupily jen čtyři nejlepší, na chvostu se zdrželi Iron Will a USSR.

První vyřazovací kolo tedy vypadalo následovně, Natus Vincere se jako vítězové střetli s týmem KerchNET a Frag eXecutors čekali DTS, nebo-li hráči spraynpray. Oba dva favoriti si ale vedli na turnaji opravdu dobře a prvním kolem prošli bez prohry jediné mapy.

Finále načnula mapa de_nuke, která je jak sami jistě víte, achillovou patou ukrajinského týmu. I tentokrát se Na´Vi nezadařilo a prohráli první mapu 12-16. Druhou mapou se stal de_dust2, kde ukrajinští hráči vyhráli první půli 11-4. Frag eXecutors se ale nevzdali a málem tento vyrovnaný zápas prodloužili, poslední kolo ale patřilo Na´Vi, kteří tak vyhráli 16-14 a srovnali stav utkání na 1-1.

Poslední část utkání se přesunula na de_inferno, kde se za teroristickou stranu dařilo Frag eXecutors. Ti vyhráli devět kol z patnácti, čímž získali tříbodový náskok. Ten se jim ale nepodařilo udržet a když Natus Vincere vedli 15-14, mohli polští hráči srovnat a dovést třetí mapu do prodloužení. Yegor "markeloff" Markelov byl ale proti a v situaci 1v4 zařídil vítězství v ICSC 7 pro svůj tým.

Konečné pořadí ICSC 7

1. místo {#Ukrajina} Natus Vincere - $5.000
2. místo {#Polsko} Frag eXecutors - $3.000
3. místo {#Ukrajina} DTS - $2.000
4. místo {#Ukrajina} KerchNET
5. místo {#Ruská federace} USSR
6. místo {#Ruská federace} Iron Will

Zdroj: HLTV
Štítky: intel challenge