Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries KoTH #5: NecroRaisers - jednoznační vítězové

29. 3. 2011 | 03:18 Counter Strike 1.6
Pátý turnaj série SteelSeries King of The Hill je za námi a dosavadní uchvatitelé, tým z eSuby, by se měli pomalu třást. Jejich vyzyvatelem bude celek NecroRaisers, jenž si došel pro vítězství v nedělním kvalifikačním kole pro jednoznačné vítězství.
Výchozí obrázek

Pátý turnaj série SteelSeries King of The Hill je za námi a dosavadní uchvatitelé, tým z eSuby, by se měli pomalu třást. Jejich vyzyvatelem bude celek NecroRaisers, jenž si došel pro vítězství v nedělním kvalifikačním kole pro jednoznačné vítězství.

V neděli si cestu na náš portál našlo čtyřicetsedm týmů, které už od prvního kola předváděli skvělé výkony. Hned na začátek bych vyzdvihl souboj mezi HOLLYWOOD a BlackSix, což je mix předních českých hráčů jako je beetle, dAmien nebo Marthyy. V tomto utkání šlo nejen o postup do dalšího kola, ale také o nervy, neboť závěr byl opravdu infarktový. Vítězství si ale nakonec na svou stranu překulili BlackSix, kteří v dalším kole narazili na velké favority z eXtatus.

Všechny nasazené týmy si ve druhém kole se svými papírově slabšími soupeři rázně poradily, fanoušci a diváci se tak mohli prozatím těšit ze skvělých fragů svých favoritů. Jako menší poznámku můžeme uvést, že NecroRaisers nastoupili s Ondřejem "EYO" Šťastným, jenž zaskočil za kapitána Viléma "fakeito" Meisnera.

Čtvrté kolo přineslo první velké překvapení, to když na mapě de_tuscan převálcovali Virtual World své soupeře z eXtatus. Ti sice vyhráli první stranu 8-7, po změně stran se ale museli poklonit týmu, kterému velí Tomáš "jAPKO" Chyba.

V dalších zápasech si Cracked Gamers poradili s ROCKS, Verya se Surrenders a NecroRaisers jasně 16-0 přehráli tým Jackass.

NecroRaisers postupem turnaje prokazovali stále lepší formu, v semifinále si totiž vyskočili na Team Verya, kteří se ovšem zmohli pouze na jeden jediný bod. Jakub "vief" Kutý dokonce za teroristy v půlce končil se skórem 0-15.

Ve druhém utkání Virtual World porazili Cracked Gamers 16-14, to když si své vítězství museli zajistit až v posledním kole zápasu na de_inferno.

Finále pak tedy mělo nabídnout opravdu skvělou podívanou, neboť jak tým NecroRaisers, tak i Virtual World, chtěli prokázat svou sílu. Nově nabití energií NR příchodem Davida "gcko" Hály ale čím dál tím víc prokazují, že se s nimi musí počítat a svého soka z Virtual World ve finále doslova přejeli.

Na mapách de_train i de_inferno se NR-kám opravdu dařilo a vždy svého soupeře v první části převálcovali 14-1. Tým z organizace NecroRaisers si tak vybojoval možnost sesadit dosavadního uchvatitele trůnu, tým eSubu. Podaří se jim ve čtvrtek porazit nejlepší český tým?