Přejít k hlavnímu obsahu

Blíží se WCG 2011. Jaká bude kvalifikace?

4. 4. 2011 | 22:25 Všechny hry
Po půlroční pauze znovu odstartovaly spekulace o World Cyber Games. Zatímco poslední ročník se konal v americkém Los Angeles, ten nadcházející se organizátoři největšího herního turnaje světa rozhodli vrátit zpátky domů do Jižní Koreje. Hlavním dějištěm by měl být rozlehlý Busan a už nyní je jasné, že půjde o opravdu obrovskou akci, poněvadž Jižní Korea je tou pravou Mekkou progamingu a profesionální hraní se zde nebere ani trochu na lehkou váhu.
Výchozí obrázek

Po půlroční pauze znovu odstartovaly spekulace o World Cyber Games. Zatímco poslední ročník se konal v americkém Los Angeles, ten nadcházející se organizátoři největšího herního turnaje světa rozhodli vrátit zpátky domů do Jižní Koreje. Hlavním dějištěm by měl být rozlehlý Busan a už nyní je jasné, že půjde o opravdu obrovskou akci, poněvadž Jižní Korea je tou pravou Mekkou progamingu a profesionální hraní se zde nebere ani trochu na lehkou váhu. Podívat se na Světové finále tedy bude úžasný zážitek...

Ale komu bude letos dopřán? Loni organizátoři česko-slovenské kvalifikace zvolili fotbalovou simulaci FIFA 10 společně se závodní arkádovkou TrackMania Nations Forever a výběr se jim vyplatil. Zatímco Hakki Junior dosáhnul na TOP 8, bl4ck_p01nt pro nás získal dokonce historicky první medaili, když skončil na bronzové pozici. Podívají se na Světové finále i v roce 2011 zástupci těchto her nebo se dočká někdo nový?

Sledujte www.PLAYzone.cz nebo www.WCG.cz v úterý 5. dubna ve 20:00 a dozvíte se více!