Přejít k hlavnímu obsahu

Alternate odstoupili z ICSC 8

1. 6. 2011 | 14:43 Counter Strike 1.6
Přední německý celek Alternate informoval organizátory Intel Challenge Super Cup 8, že se rozhodli odstoupit z ligy.Německý tým odehrál pouze dva zápasy v osmé sezóně ICSC a to proti švédským Lions, které dokázali Alternate porazit, ale v druhém zápase už podlehli Španělům z x6tence. Navíc týmu byla udělena kontumační prohra proti double damage, protože nenastoupili do zápasu.
Výchozí obrázek

Přední německý celek Alternate informoval organizátory Intel Challenge Super Cup 8, že se rozhodli odstoupit z ligy.

Německý tým odehrál pouze dva zápasy v osmé sezóně ICSC a to proti švédským Lions, které dokázali Alternate porazit, ale v druhém zápase už podlehli Španělům z x6tence. Navíc týmu byla udělena kontumační prohra proti double damage, protože nenastoupili do zápasu.

Včera měli Alternate nastoupit opět proti Lions, ale ani jeden z týmu se nenapojil na server a později vedení Alternate informovalo organizátory, že odstupují z ligy, takže ve skupině H nám zůstali už jenom tři týmy a to Lions, x6tence a double damage.

A proč vlastně Alternate odstoupili z ICSC 8? Hlavním důvodem je údajně velká změna v sestavě, která by měla proběhnout v nejbližší době.

Alternate se stali druhým německým týmem, který odstoupil z osmé sezóny ICSC. Tím prvním byl tým ESC Gaming, který opustil ligu na začátku minulého měsíce z důvodu přípravy na blížící se zkoušky.

Zdroj: HLTV
Štítky: Alternate