Přejít k hlavnímu obsahu

Konec Call of Duty 4 na PLAYzone

S lítostí oznamujeme, že s okamžitou platností pozastavujeme veškeré aktivity týkající se Call of Duty 4 na PLAYzone.Bohužel po oznámení Mistrovství ČR v počítačových hrách právě i pro tuto hru jsme se setkali s překvapivě podrážděnou reakcí Call of Duty 4 komunity na účast obou našich elitních celků (Online Kingdom; eSuba), což byl pro nás zřejmě poslední impulz k tomu, abychom celý koncept CoD4 na PLAYzone přehodnotili.
Výchozí obrázek

S lítostí oznamujeme, že s okamžitou platností pozastavujeme veškeré aktivity týkající se Call of Duty 4 na PLAYzone.

Bohužel po oznámení Mistrovství ČR v počítačových hrách právě i pro tuto hru jsme se setkali s překvapivě podrážděnou reakcí Call of Duty 4 komunity na účast obou našich elitních celků (Online Kingdom; eSuba), což byl pro nás zřejmě poslední impulz k tomu, abychom celý koncept CoD4 na PLAYzone přehodnotili.

Protože největší herna v České republice podle hráčů v CoD4 nevyhovuje jejich nárokům, nebylo by možné pořádat Mezihernové turnaje a taktéž ani offline finále připravované Call of Duty 4 ligy a kvůli tomu by celý systém musel být notně ořezaný. Rozhodli jsme se proto dát Call of Duty 4 prozatím vale a vyčkat na chvíli, kdy se situace zlepší.

Tímto bychom chtěli poděkovat všem, kteří přispěli svým dílem k prudkému startu Call of Duty 4 turnajů i první sezóny SuperGamer Ligy. Zejména Marku 'NouF' Šloserovi, který se dobrovolně zhostil role admina.

Her z válečného prostředí se ale rozhodně nezříkáme, již nyní můžeme prozradit, že plánujeme turnaje například v novém Battlefieldu.

Štítky: Call of Duty 4