Přejít k hlavnímu obsahu

Dlouhá chvíle? Zkuste některou z webových her

10. 9. 2011 | 17:07 Všechny hry
Máte dlouhou chvíli a zároveň nesedíte u počítače, na kterém je nainstalovaná nějaká hra? Potom je ideální čas vyzkoušet některou z tzv. webových her, které vám nově nabízíme i na PLAYzone.Ke stávající nabídce Flash her a StarGate hry jsme přidali šest dalších titulů, které vás zabaví na dlouhou dobu. O jaké tituly se jedná?Dark orbit
Výchozí obrázek

Máte dlouhou chvíli a zároveň nesedíte u počítače, na kterém je nainstalovaná nějaká hra? Potom je ideální čas vyzkoušet některou z tzv. webových her, které vám nově nabízíme i na PLAYzone.

Ke stávající nabídce Flash her a StarGate hry jsme přidali šest dalších titulů, které vás zabaví na dlouhou dobu. O jaké tituly se jedná?

Dark orbit

Zažij prudké boje ve vesmíru a řeš napínavé mise. Nastup k elitním pilotům v Dark Orbit. Globální oteplování je už dávným příběhem. V 3. Tisíciletí má za sebou svět dvě doby ledové, životní prostředí je nedostatečné. Při hledání obyvatelných planet ve vesmíru proti sobě bojují tři firmy o výhody a území. Připoj se k jedné z nich a staň se vesmírným pilotem.

Dark Orbit - Hra zdarma

Divoké kmeny

Doveď svou vesnici ke slávě a úctě. Rozšiř ji na impérium a poraž své protivníky v Divokých kmenech. Prohlížečová hra Divoké kmeny tě přemístí do raného středověku. Jako náčelník vesnice děláš důležitá rozhodnutí. Těží se různé suroviny, jejichž těžba se může s výstavbou vesnice urychlit. Při hledání zdrojů se můžeš poohlédnout i u tvých sousedů, k tomu však budeš potřebovat vojsko. Vytvoř muže s kopím, se sekerou a jezdectvo a postav  mocné vojsko. Dávej přitom také pozor na obranu, tvoje suroviny jsou vysoce žádané.

Divoké Kmeny - Logo

Travian

V dobách Římanů a Galů musíš v Travianu vést vesnici jako náčelník. Rozšiř ji a vypořádej se s útočníky!

Na začátku hry zahrnuje tvoje říše jen jednu stavbu, ale už brzy budeš muset ve vesnici udělat důležitá rozhodnutí. K tomu musí být zajištěny různé suroviny. Pečuj stálou výstavbou o dobré zásobení surovinami, aby tvá vesnice rychle rostla. Bohatství však vzbuzuje dychtivost, chraň své zdroje ve skrýších před pleniteli nebo rozestav obranu. Můžeš se i sám stát lupičem a plenit jiné vesnice. K tomu potřebuješ silné vojsko, které může být postupně vylepšováno. Spoj se s jinými hráči, tak se můžete při útocích navzájem podporovat.

Grepolis

Antické Řecko a bohové Olympu tě očekávají. Postav své město, zajisti si požehnání bohů a podrob si celé Řecko v Grepolis.

Dobrodružství začíná na ostrově v tvém vlastním městě. Zde můžeš postavit armádu a loďstvo. V průběhu hry se malé přístavní městečko vyvine v metropoli a základ tvé expanze. Přitom jsou často požadována strategická rozhodnutí. Měl by být nejprve vlastní ostrov kompletně podroben a přebudován na pevnost nebo jsou tou správnou cestou k úspěchu obsazení dalších ostrovů a stavění měst? Můžeš také vstoupit do spojenectví a společně s dalšími hráči dobývat další území.

The West

Divoký západ tě očekává. Probij se jako kovboj a přečkej mnohá dobrodružství na tvé cestě k bohatství a cti v prohlížečové hře The West.

RPG The West tě přemístí do doby osídlování západu Severní Ameriky. Jako greenhorn se špatným vybavením zkusíš nejprve jednoduchými úkoly vydělat prvních pár dolarů. První plat investuješ hned do vylepšení tvé výbavy nebo tvých schopností. S lepšími schopnostmi a kvalitnější výbavou můžeš vykonávat víc práce a inkasovat vyšší odměnu. V této prohlížečové hře se nachází nespočetně úkolů, některé z nich jsou aktivní až v pozdější fázi hry. V Saloonu dostaneš zakázky od kolonistů a indiánů, které ti pomohou postupovat v příběhu.

Battlestar Galactica

Vrhni se do boje mezi lidmi a Cylony. Zažij vzrušující souboje v top grafice s Battlestar Galactica.

Battlestar Galactica - Logo

Boj mezi lidmi a Cylony vstupuje v této prohlížečové hře do nového kola. Při velké bitvě se stane nehoda, části flotily obou frakcí se však znovu najdou ve vzdálené soustavě. Silně poškozeni a jen s malými zdroji na skladě se lidé snaží najít cestu zpět k Zemi, dříve než je Cyloni definitivně zničí.