Přejít k hlavnímu obsahu

KerchNET poráží Na'Vi v ukrajinské WCG kval.

11. 9. 2011 | 15:01 Counter Strike 1.6
Ukrajinští Natus Vincere ztrácí možnost na obhajobu titulu v nejprestižnějším turnaji roku, po prohře proti KerchNET 2-0.V rámci druhého semifinále ukrajinské WCG kvalifikace se střetly již zmíněné týmy Natus Vincere a KerchNET. V tomto zápase se mělo rozhodnout o týmu, který si zahraje finále proti celku DTS.
Výchozí obrázek

Ukrajinští Natus Vincere ztrácí možnost na obhajobu titulu v nejprestižnějším turnaji roku, po prohře proti KerchNET 2-0.

V rámci druhého semifinále ukrajinské WCG kvalifikace se střetly již zmíněné týmy Natus Vincere a KerchNET. V tomto zápase se mělo rozhodnout o týmu, který si zahraje finále proti celku DTS.

Favoritem byl bezesporu tým Natus Vincere, obhájce titulu z loňského World Cyber Games, nicméně zápas proti KerchNET se stal ukrajinské jedničce osudným. První mapou byla de_inferno, která došla až do druhého prodloužení. V tom se více zadařilo KerchNET a po vítězství 22-18 si připsali první výhru na své konto.

Zápas se přesunul na mapu de_tuscan. Natus Vincere začali za T stranu a do druhé půle měli nakročeno s vedením 10-5. KerchNET však našli recept na obranu svého soupeře a donutili Na'Vi k využití timeoutu. Na'Vi už nedokázali nic vymyslet a KerchNET tak dokázali vyhrát také druhou mapu, poměrně překvapivě rozdílem 16-11 a celkovým vítězstvím 2-0.

KerchNET se tak utkají ve finále s týmem DTS, kde se rozhodne o výherci, který bude mít plně proplacenou cestu na WCG 2011. Tým, který skončí na druhém místě, získá slot na světovém finále, nicméně účast si musí hradit sám. Na'Vi budou hrát s selectah o třetí místo a o ceny od sponzorů kvalifikace.

(Dostanou Na'Vi šanci na obhajobu titulu? foto: hltv.org)

Natus Vincere však stále mají šanci zůčastnit se světového finále WCG, v případě že dokáží porazit selectah a v případě že tým, který ve finále prohraje, si nebude schopen proplatit účast na grandfinále.

Zdroj: HLTV