Přejít k hlavnímu obsahu

League of Legends: Dominion BETA přichází!

16. 9. 2011 | 12:02 League of Legends
Summoneři! Vydání League of Legends: Dominion se blíží. Brzy se budete moci  připojit se svými přáteli a spojenci do budování nadvlády na Crystal Scaru. Proto jsme se rozhodli pro vás uspořádat časově omezené beta testy League of Legends:Dominion. Během této doby, vám bude  Dominion k dispozici pro hru v zadaných časových intervalech. O těchto testech vás budeme pravidelně informovat. Naším cílem je umožnit vám přístup k Dominionu při čekání na premiéru.
Výchozí obrázek

Summoneři!

Vydání League of Legends: Dominion se blíží. Brzy se budete moci  připojit se svými přáteli a spojenci do budování nadvlády na Crystal Scaru.

Proto jsme se rozhodli pro vás uspořádat časově omezené beta testy League of Legends:Dominion. Během této doby, vám bude  Dominion k dispozici pro hru v zadaných časových intervalech. O těchto testech vás budeme pravidelně informovat. Naším cílem je umožnit vám přístup k Dominionu při čekání na premiéru.

Účelem těchto testů je zajistit, aby byl Dominion při premiéře  bez problémů a stovky tisíc hráčů si mohli vychutnat tento nový režim - není to snadný úkol!

Chceme s vámi plně sdílet Dominion, jakmile budeme s těmito testy spokojeni, Dominion vydáme. Počkejte si na další informace o testech.

Pro zajímavost přikládám údajnou mapu  Dominionu (Crystal Scar)

Údajná mapa dominionu

Štítky: Dominion