Přejít k hlavnímu obsahu

Tým ReIGN končí!

17. 2. 2012 | 02:54 StarCraft 2
Týmy vznikají, týmy utváří nová partnerství, přijímají nové hráče do svého středu, ale bohužel se také někdy stane, že se organizace sesype a týmy zanikají. To poslední bývá obvykle nejvíce nepříjemné, jak pro fanoušky, tak pro samotné hráče týmu, který dokončil svoji pouť na progamingové cestě. Je tomu tak i v tomto případě, dnešním dnem tým  ReIGN končí.
Výchozí obrázek

Týmy vznikají, týmy utváří nová partnerství, přijímají nové hráče do svého středu, ale bohužel se také někdy stane, že se organizace sesype a týmy zanikají. To poslední bývá obvykle nejvíce nepříjemné, jak pro fanoušky, tak pro samotné hráče týmu, který dokončil svoji pouť na progamingové cestě. Je tomu tak i v tomto případě, dnešním dnem tým {#Spojené státy americké} ReIGN končí.


ReIGN dovládnul...

Tým ReIGN byl poměrně mladým klubem, který za dobu své kratičké existence začínal pomalu nabírat na síle, takže podobný sled událostí očekával opravdu málokdo.  Tým si nevedl úplně špatně, obzvláště poté, co se {#Korejská republika} Min Ho "Artist" Cho  a {#Spojené státy americké} Nick "Axslav" Ranish kvalifikovali do MLG Winter Championship.  Nicméně, malou indikací toho, že je tým na spadnutí mohl být odchod {#Spojené státy americké} Briana "Spades" Francise a návrat Min Ho "Artist" Cho zpět do Koreje. 

A co je důvodem rozpadu? Dle dostupných informací se tým ReIGN úderem včerejšího odpoledne ocitl bez svého sponzora, kterým bylo IGN. Bez jejich podpory by tým již nebyl schopen zajistit své hráče a dostatečně je podporovat. Nezbývá než doufat, že si bývalí hráči týmu ReIGN najdou nový domov a solidní podporu. 

Konečné vyjádření týmu ReIGN:

"Rádi bychom poděkovali všem, kteří nás během těchto 8 měsíců podporovali. Našim fanouškům, firmě Razer a IGN za tu příležitost. Opravdu to pro nás znamenalo hodně. Děkujeme!

Na závěr, ReIGN odehraje sezónu v NASTL jako tým až do konce, nebo do doby, kdy si dostatek našich hráčů najde nový domov a my už nebudeme mít soupisku hráčů, která by za nás hrála. (Kdo by také zmeškal šanci si zahrát proti týmu Mouz, že?)

A teď prosím vybalte vtípky o tom, jak "vláda skončila" (v originále "Reign ends", překlad nevyzní tak dobře; pozn. autorky). Pomáhají nám zapomenout na tu bolest."

 


Tito hráči budou hledat nový domov

Pro osvěžení čtenářovy paměti, bývalá soupiska týmu ReIGN

{#Kanada} Jonathan "KiWiKaKi" Garneau
{#Kanada} Paul-David "SLush" Pagé
{#Korejská republika} Min Gyu "Inori" Woo
{#Spojené státy americké} Richard "Future" Almand
{#Korejská republika} Min Ho "Artist" Cho
{#Spojené státy americké} Andy "giX" Benson
{#Spojené státy americké} Nick "Axslav" Ranish

Zdroj: Teamliquid