Přejít k hlavnímu obsahu

CompLexity s novou posilou!

17. 2. 2012 | 04:21 StarCraft 2
Pamatujete si ještě na odchod  Lee Yoon "NaDa" Yeola z týmu Old Generations? Ale co to plácám, určitě ano, protože to byla tak nečekaná událost, že se to prostě nedalo přehlédnout, pokud tedy sledujete StarCraft scénu. Možná již zvídavý čtenář tuší, že tenhle článek se bude týkat výše uvedeného Terranského hráče. A opravdu, čtenář by v takovém smýšlení měl pravdu.
Výchozí obrázek

Pamatujete si ještě na odchod {#Korejská republika} Lee Yoon "NaDa" Yeola z týmu Old Generations? Ale co to plácám, určitě ano, protože to byla tak nečekaná událost, že se to prostě nedalo přehlédnout, pokud tedy sledujete StarCraft scénu. Možná již zvídavý čtenář tuší, že tenhle článek se bude týkat výše uvedeného Terranského hráče. A opravdu, čtenář by v takovém smýšlení měl pravdu.

CompLexity Gaming ohlásili oznámení 3 hráčů. Ano, vzali si příklad z týmu Evil Geniuses, který je těmito "oznámeními oznámení" přímo pověstný, a tak se tým CompLexity rozhodl, že své fanoušky pořádně napne, než jim sdělí jména nových členů týmu. Takže si na to budeme muset počkat. Nicméně, oznámení prvního mělo padnout ve čtvrtek a já se přiznám, že jsem čekala na to, až ohlášení padne, abych vám ho pěkně za tepla mohla předat. Udeřila 4. hodina ranní a je to tady.


Poznáte je?

Ano, chodím tu okolo horké kaše, tak toho nechám a rovnou vám prozradím, že prvním ohlášeným hráčem z mystického tria, které se přidá k týmu CompLexity Gaming, je právě korejský legendární Terran - Lee Yoon "NaDa" Yeol.

V letošním roce si tým chce vybudovat all-star tým, hned vedle rozvýjející se CompLexity Academy, ale také chce posílit svoji přítomnost na korejské scéně a tak není překvapením, že hrábli po NaDovi tak rychle. NaDa zároveň bude působit v partnerském týmu coL.MVP během svého pobytu v Koreji a my tak budeme moci NaDu vidět v nadcházejícím zápase GSTL proti FXOpen.

Vyjádření CompLexity Gaming:

"Dnes vám s potěšením oznamujeme prvního z našich nových přírůstků do týmu. S rozbřeskem roku 2012 jsme odhodlaní posílit naší StarCraft 2 soupisku s all-star talenty. Přestože jsme hrdí na náš americký SC2 squad, naše partnerství s týmem MVP a na nadějné hráče v CompLexity Akademii, tak si myslíme, že je na čase, abychom rozšířili naše působiště do Koreji a abychom nabrali nové talenty pro velké mezinárodní turnaje. Věříme, že naši noví bratři nám k tomuto cíli dopomohou."

A na závěr malý teaser - kdo si myslíte, že budou zbývající dva hráči, kteří posílí CompLexity? Obrázek možná napoví. Dozvíte se již brzy - další oznámení přijde v pátek a poslední člen nám bude odhalen v sobotu.