Přejít k hlavnímu obsahu

Blíží se nám konec lig

6. 9. 2012 | 11:14 League of Legends
Již je tomu měsíc, co se aktivně hrají obě ligy - Playman Amateur i Western Digital Grand Master. Turnaje zatím probíhají bez větších problémů a protože se již blíží konec skupin, podíváme se na systém playoff a upřesníme ceny pro vítěze.Western Digital Grand Master League
Výchozí obrázek

Již je tomu měsíc, co se aktivně hrají obě ligy - Playman Amateur i Western Digital Grand Master. Turnaje zatím probíhají bez větších problémů a protože se již blíží konec skupin, podíváme se na systém playoff a upřesníme ceny pro vítěze.

Western Digital Grand Master League

Tady je to poměrně jasné, momentálně není co řešit. Snad jen to, že na nadcházející zápasy bude připraven stream a bude o něm vědět dost dlouho dopředu, abyste měli možnost udělat si čas a sledovat, jak spolu soupeří v současné době nejlepší týmy u nás. Ceny stále zůstávají stejné.

Playman Amateur League

Poslední týden skupin je vyhrazen na dohrávku zápasů, které jste odehrát nestihli. Máte na to čas až do 13.9., tak se domluvte se soupeřem a případné resty dohrajte. Pokud bude jeden tým neaktivní a nebude komunikovat, dostane kontumační prohru, pokud budou neaktivní oba týmy, dostanou kontumaci 0:0. 

Po odehrání skupin mají admini dva dny na to, aby připravili pavouka, který se podle plánu turnaje bude hrát 15.9. místo Nightcupu. Je důležité, aby si všichni hráči udělali čas, protože jiný termín nebude. Bude se hrát od 17:00 klasickým systémem nightcupů - tedy single elimination na jeden vítězný zápas (klasická playoff). 

A teď se pojďme podívat na ceny.

1. místo 20€ RP, Triumphant Ryze skin, 5x PC hra Tera od společnosti Playman
2. místo 15€ RP, 5x časopis SCORE
3. místo 10€ RP
4. místo 5€ RP

Rozdělí se také pěkná porce MČR bodů mezi 16 nejlepších týmů. 

Tera online