Přejít k hlavnímu obsahu

Footbal Manager 2013 CZ v prodeji!

Pozor, pozor, toto není zkouška sirén, to je hvizd píšťalky oznamující zahájení 9. ročníku věhlasného Footbal Manager „cupu“.
Výchozí obrázek

Pozor, pozor, toto není zkouška sirén, to je hvizd píšťalky oznamující zahájení 9. ročníku věhlasného Footbal Manager „cupu“.

Patříte mezi virtuální fotbalové odborníky, zneuznané trenéry a nedoceněné hráče? Pokud ano, máme pro vás dobrou zprávu - další osud světového fotbalu nyní leží jen a jen ve vašich rukách. Myslíte si, že se budějovický tým zbavuje svého nejlepšího hráče? Nejste spokojeni s tím, jak si vede národní družstvo? Podepisujete nejrůznější petice? Teď máte možnost pustit se do toho jinak, lépe, a hlavně po svém! Vaše ambice se pochopitelně nemusí držet rodné hroudy, volné pole působnosti je připraveno i pro ty, kdo chtějí pod svou taktovku získat nejslavnější světové hráče.

 

Ve hře na vás čekají jak osvědčené herní mody a funkce, tak spousta nejžhavějších novinek, včetně nových režimů Klasika a Výzva, stovky nových animací a vylepšeného mezinárodního managementu.

 

Footbal Manager 2013 CZ na PC se dnes konečně skutálel z výrobního pásu a je na cestě ke všem dobrým prodejcům a nadšeným hráčům. Více informací naleznete zde:  http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/sport/football-manager-2013/.