Přejít k hlavnímu obsahu

EA Czech spouští vlastní servery pro BF 1942

Výchozí obrázek

Jak jistě víte, BF 1942 je nyní k 10. výročí série Battlefield zcela zdarma a to až do 1.3.2013. V nedávném článku jsme vás také informovali o tom, že EA Czech hodlá spustit pro tuto hru své vlastní servery. Netrvalo to tak dlouho a servery už spatřily světlo světa a jsou k dispozici pro všechny hráče kteří si tuto digitální edici stáhli (servery nefungují pro původní edici - viz vysvětlení níže).

Spouštíme vlastní servery pro Battlefield 1942

V pondělí 5. listopadu švédské studio DICE u příležitosti 10. výročí od počátku série Battlefield a dvou miliónů prodaných kusů služby Premium pro Battlefield 3 vydalo reedici Battlefield 1942. Tenhle legendární titul, který stál za zrodem jedné z nejúspěšnějších videoherních sérií, je nyní zdarma ke stažení v digitální podobě na službě Origin (konkrétně na www.origin.com/demos). K podpoře této jedinečné události jsme se rozhodli spustit vlastní servery pro 1942ku!

Servery jsou celkem tři, konkrétně pak vždy po jednom kusu pro módy Conquest, Capture the Flag a Team Deathmatch. Naleznete je pod názvy EA Public CZ and SK CQ #1, EA Public CZ and SK TDM #2, EA Public CZ and SK CTF #3. Vyjma toho pro Conquest, který je pro 64 lidí, jsou nastaveny na 48 slotů, časový limit 58 minut, bez limitu na skóre a dvě kola za mapu. V případě, že chcete hrát právě na našich serverech, doporučujeme do vyhledávání ve filtru napsat „ea public“ a poté kliknout na Update, ne Refresh.

Pokud doma máte starou verzi Battlefield 1942 nebo se chystáte hrát právě jeho novou digitální kopii, je důležité zmínit, že tyto dvě vydání spolu nejsou kompatibilní. Na fyzické kopii si zahrajete pouze na serverech určených pro ni, na digitální zase pouze pro digitální, tedy tu, co si můžete zdarma stáhnout.

Za technickou podporu a konzultaci u spuštění serverů posíláme velký dík Naxovi a GiGaB@ytovi z komunitního portálu www.Battlefield-3.cz! :-)