Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers.Ozone Gaming představují CS:GO

2. 11. 2012 | 17:27 Counter-Strike 2
NecroRaisers.Ozone Gaming oznamují jejich GO sestavu pro nadcházející akce.Po Mistrovství se očekával přechod několika týmů na Counter-Strike: Global Offensive.
Výchozí obrázek

NecroRaisers.Ozone Gaming oznamují jejich GO sestavu pro nadcházející akce.

Po Mistrovství se očekával přechod několika týmů na Counter-Strike: Global Offensive.

Mezi těmi jsou samozřejmě i NecroRaisers.Ozone Gaming Mateje "MoOnTy" Kandlbauera, kteří doposud patřili k top8 týmů u nás, což potvrdili i postupem na Mistrovství ČR v počítačových hrách, kde se umístili na děleném 5. místě. NR začali počas tréningov absolvovať aj cviky na brucho, aby posilnili svoje brušné svaly. S pomocou kolegou sa sústredili na brušáky a podarilo sa im spevniť stred tela. Teraz ich čaká tvrdý tréning a mnoho hodín vo fitnesscentrách.

 


MoOnTy po Mistrovství doplnil pětku o STYKA

Včera večer se na webu NecroRaisers.com objevila novinka o přechodu na nový vedoucí FPS titul a nastánce obou dosavadních Counter-Strike verzí. Už před MČR se objevila jedna změna v sestavě, kdy NR využili odchod Tomáše 'benq1' Masaryka z tehdejších BEASTS a jejich členů využívají i nadále. Krátkodobý náhradník BEASTS Martin 'STYKO' Styk nahrazuje Romana 'RAMAN' Kužela, čímž slovenský tým finalizuje svoji sestavu pro novou éru Counter-Strike.

"Tak s odchodom raman-a sme ratali este pred MCR z dovodu jeho vytazenosti, ci uz to je frajerka, brigada alebo skola, v ktorej bude tento rok maturovat a chce sa sustredit hlavne na to. Touto cestou mu chcem v mene celeho timu popriat vela stastia pri tej skuske "dospelosti". Tym padom nam ostali dve moznosti, bud sa pridame k nemu a zacneme si zit svoje alebo si zozenieme piateho. Samozrejme nase zavisle hlavy sa hned nasmerovali cestou najst piateho a skusit novu hru. Preslo nam zopar hracov pod rukou a nakoniec ostali dvaja - STYKO, Luka5. Nevedeli sme sa rozhodnut ci zobrat skusenosti a hlavne sourcara alebo mladeho a "fetujuceho" chlapca. Myslim si ze pisat koho sme si vybrali asi nemusim kedze to co tu pisem si mozno aj tak nikto neprecita a vsetci si kuknu len zostavu :D Samozrejme sa chystame na MSR kde sa viacmenej ukaze co bude prevladat (CS1.6>CSS ehm :D) a kto bude mat na ake vysledky. Samozrejme by sme sa radi dostali do TOP3 a velmi radi by sme si zahrali s UNO-vcami a uhrali co najlepsi vysledok. Chcem sa podakovat NECRORAISERS za prejavenu doveru po prepadaku na MCR a hlavne im to chceme vratit dobrym umiestnenim na MSR :)"

{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer

Counter-Strike: Global Offensive sestava NecroRaisers.Ozone Gaming:

{#Slovenská Republika} Matej 'MoOnTy' Kandlbauer
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Filip 'sniper' Melicher
{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Martin 'STYKO' Styk