Přejít k hlavnímu obsahu

Guild-hall.cz DUEL ARÉNA: organizační informace

10. 11. 2012 | 07:58
Neděle se již blíží a společně s tím i naše první DUEL ARÉNA. V krátkosti pár informací pro účastníky a pro potencionální diváky tohoto eventu. Pro připomenutí, duel aréna se bude konat tuto neděli 11.11. od 20:00.  Pravidla DUEL ARÉNY:
Výchozí obrázek

Neděle se již blíží a společně s tím i naše první DUEL ARÉNA. V krátkosti pár informací pro účastníky a pro potencionální diváky tohoto eventu. Pro připomenutí, duel aréna se bude konat tuto neděli 11.11. od 20:00. 

Pravidla DUEL ARÉNY:

  1. Hraje se na 2 vítězné duely (BO3)
  2. Jsou povoleny všechny buildy a postavy. Nicméně všechny 3 kola musí proběhnout se stejnou postavou. Traity a utility se mohou měnit v případě, že tím nezpůsobíte čekání. Jakmile začne duel, tak bez čekání následuje ihned durhé a třetí kolo duelu. Jediný čas kdy se čeká je než poražený doběhne z respawnu. Není v žádném případě dovoleno relogovat na jinou postavu nebo jiný build.
  3. Z duelů jsou vyřazeny veškeré stackovací sigily (On kill stacking stat bonuses - Bloodlust, Corruption atd.). Tyto se nesmí používat.
  4. Na každé mapě bude určeno místo kde duel probíhá (forest na pláži, foefire středový point, kyhlo náměstíčko). Diváci si udržují velkou vzdálenost od těch co bojují aby je nerušili (stojí na výstupkách, na střeše, prostě tak aby se tam nepletli)
  5. Duely probíhají na základě výzvy a přijetí výzvy. Tu si hráči dopředu domluví na TS, případně whisperem. Ideální je mít samozřejmě připraveno další kolo duelu už v době kdy jiný probíhá abychom nemuseli čekat na to než se domluví další. Vytvoří se tak "jakoby fronta" lidí co jdou spolu na duel.
  6. na mapě se budeme pokoušet prohazovat týmy a hráče z červených na modré atd. Abychom zajistili, že si spolu zahrají ti co chtějí.
  7. Veškeré duely probíhají bez elitních skillů. Duel končí finishnutím soupeře. Změna tohoto pravidla může bý dohodnuta mezi hráči a oznámena organizátorům v případě, že oba zůčastnění souhalsí.
  8. Časový limit na duel bude 5 min. Při 5 minutovém duelu zápas automaticky končí remízou.
  9. V případě nejasností, nebo vyhodnocování sporných duelů má vždy závěrečné slovo rozhodčí zápasu.

Team speak 3:

Pro účastníky eventu bude k dispozici TS3. Pokud jej nemáte tak je nejvyšší čas nainstalovat klienta. Všichni přihlášení účastníci obdrží informace o serveru do pošty u nás na Guild-hall.cz fóru. Až se připojíte, hledejte kanál "DUEL ARÉNA". Ten bude mít i další podkanály. Jeden bude používán pro duelisty - kteří tak mohou být mimo ostatní účastníky pokud si to budou přát, ostatní budou pro domlouvání zápasů. 

Rozhodčí a organizátoři:

Hlavním rozhodčím eventu je Carrier.2917. Bude mít na starosti rozhodování v otázkách pravidel, včetně organizace eventu jako takového. Carrier také oznámí všem účastníkům číslo serveru na kterém se bude DUEL ARÉNA odehrávat.

Organizace duelů samotných, pak bude především na hráčích. Vzhledem k tomu, že budeme fungovat systémem výzva / přijetí tak je zapotřebí aby hráči projevili aktivitu a domlouvali si duely dopředu. Pro tyto účely právě budete všichni na TSku společně a jen ti co zrovna bojují budou v jiném kanálu aby nebyli rušeni.

MAPY:

Hrát se bude na Forestu, Foefiru a Kyhlu. Capricon úmyslně přeskočíme. Na každé mapě bude specielně určené místo, kde duely budou probíhat. Stejně tak diváci a ostatní účastníci se budou držet stranou od probíhajícího zápasu. 

LIVE vysílání:

Přesně tak, celý event budete moct sledovat na streamu. Ten bude zapnutý pravděpodobně již před osmou hodinou nicméně od 20:00 již bude probíhat event. Adresa streamu: http://cs.twitch.tv/aragiel Eventem vás budou provázet Nenie jako hlavní komentátor a jemu bude pomáhat Aragiel.