Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba vypadává se Samurai

11. 4. 2013 | 18:39 League of Legends
League of Legends sekce pod vedením Pavla "Herdyn" Mikeše se ve 136. dílu Go4LoL EU West vyšplhala až na třetí místo a tím si zajistila i slot v Crossrealm Tournament.UPDATE4: Bohužel, eSuba prohrává i druhou hru a končí v turnaji, ve hře je ale pořád tým Snogard Dragons se dvěma českými zástupci a Samurai in Jeans s Freezem.
Výchozí obrázek

League of Legends sekce pod vedením Pavla "Herdyn" Mikeše se ve 136. dílu Go4LoL EU West vyšplhala až na třetí místo a tím si zajistila i slot v Crossrealm Tournament.

UPDATE4: Bohužel, eSuba prohrává i druhou hru a končí v turnaji, ve hře je ale pořád tým Snogard Dragons se dvěma českými zástupci a Samurai in Jeans s Freezem.

UPDATE3: První hru bo3 eSuba prohrála!

UPDATE2: eSuba nastoupí proti Samurai in jeans v 17:00, stream: http://www.twitch.tv/eslbenelux/

UPDATE: První kolo eSuba odehraje proti Samurai in jeans, evropskému týmu, za který hraje i bývalé AD Carry eXtatusu, Aleš "Freeze" Kněžínek.

ESL se rozhodla dva sloty do Crossrealm Tournament (kvalifikace na LCS May Promotion) rozdat přes jejich pravidelné turnaje Go4LoL. eSuba se ve 136. vydání vyšplhala na třetí místo přes více než 300 týmů, přesto ale slot dostanou vzhledem k tomu, že jeden z lépe umístěných týmů je již kvalifikován.LCS May Promotion je kvalifikační turnaj do letní části League of Legends Championship Series. Aktuálně v lize bojuje osm týmů. Na konci posledního týdne se ale rozhodne, které čtyři týmy půjdou z kola ven a kdo je nahradí se rozhodne právě v LCS May Promotion.

Crossrealm Tournament se odehraje ve středu 10. dubna. Hraje se nejen o €15,000, ale také právě i o dva sloty v LCS May Promotion. Ve středu 17:00 tedy nalaďte PLAYzone a sledujte průchod eSuby turnajem.

Crossrealm Tournament
1. koloSemifináleFináleVítěz
mapamapamapa 
 
{#Evropská unie} Sinners Never Sleep2     
  {#Evropská unie} Sinners Never Sleep2   
{#Řecko} Test your limits0     
    {#Evropská unie} Sinners Never Sleep2 
{#Evropská unie} Samurai in jeans2     
  {#Evropská unie} Samurai in jeans1   
{#Česká Republika} eSuba INTEL0     
      {#Evropská unie} Sinners Never Sleep
{#Evropská unie} CAN I BUY0    Vítěz
  {#Polsko} Meet Your Makers2   
{#Polsko} Meet Your Makers2     
    {#Polsko} Meet Your Makers1 
{#Polsko} Imperium Gamers1     
  {#Německo} SNOGARD Dragons0   
{#Německo} SNOGARD Dragons2