Přejít k hlavnímu obsahu

MODDII opouští fnatic a míří k Epsilon

4. 7. 2013 | 01:30 Counter-Strike 2
Švédská hvězda Andreas 'MODDII' Fridh po nepříliš úspěšných lan akcích opouští fnatic a během krátké doby také nachází nové působiště.Před několika týdny se fnatic společně s Andreasem nepodařilo postoupit ani ze skupin a většina fanoušků tak tušila, že přijde změna. Ačkoli před týdnem se fnatic podařilo na RC EMS One Finals umístit na děleném třetím místě, tak změna přichází právě teď.
Výchozí obrázek

Švédská hvězda Andreas 'MODDII' Fridh po nepříliš úspěšných lan akcích opouští fnatic a během krátké doby také nachází nové působiště.

Před několika týdny se fnatic společně s Andreasem nepodařilo postoupit ani ze skupin a většina fanoušků tak tušila, že přijde změna. Ačkoli před týdnem se fnatic podařilo na RC EMS One Finals umístit na děleném třetím místě, tak změna přichází právě teď.

Před pár dny oznámil poslední švédský hráč v barvách fnatic Andreas 'MODDII' Fridh, že opouští tuto organizaci a mnozí již tušili, že jeho další kroky zamíří k Epsilon, kteří se naposledy právě na Dreamhacku dostali až do finále, kde padli s NiP. Na této akci jim hostoval Nor Martin 'cENTRYZ' Brandal, jelikož před měsícem opustil sestavu Epsilon André 'berg' Kjellberg.

1

Epsilon s novým in-game leaderem, kterým se stává právě MODDII, se v nové sestavě již naplno pustili do online turnajů, jako je momentálně rozběhnutá ESEA Invite Season 14 Europe. Dokonce je i možné, že Epsilon uvidíme i v Districtu, jelikož vedení organizace dokonce uvažuje o zúčastnění se Prague Challenge sponsored by MadCatz.

Nynější sestava Epsilon:

{#Švédsko} Jesper 'jw' Wecksell
{#Švédsko} Robin 'flusha' Rönnquist
{#Švédsko} Andreas 'schneider' Lindberg
{#Švédsko} Jonathan 'devilwalk' Lundberg
{#Švédsko} Andreas 'MODDII' Fridh

Zdroj: hltv.org
Štítky: Epsilon, fnatic, MODDII
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.