Přejít k hlavnímu obsahu

Snoopy nabírají SMITE sekci!

4. 7. 2013 | 12:40 Smite
Český multigamingový team Snoopygame přijal pod svá křídla Smite sekci. Jedná se o v pořadí již třetí sekci, která bude vystupovat pod jménem české organizace. 
Výchozí obrázek

Český multigamingový team Snoopygame přijal pod svá křídla Smite sekci. Jedná se o v pořadí již třetí sekci, která bude vystupovat pod jménem české organizace. 

Tým okolo Radka "MonkeyCze" Bartoně, který na scéně působí necelé tři měsíce, se rozhodl vyhledat útočiště v známé české organizaci Snoopygame. Kapitán týmu působil již dříve v celku Gunrunners, kde zastával roli managera, avšak po rozpadu tohoto týmu se rozhodl angažovat se přímo ve hře. Snoopygame je tak v tuto chvíli jediná organizace, která drží Smite sekci.

 

Radek Bartoň se vyjádřil k přestupu následovně:

Zdravím všechny pro začátek bych chtěl poděkovat teamu snoopy game že nám dal možnost zahrát si pod jejich barvami. Jsme pětice kluků která se věnuje Smitu, něco okolo 3-4 měsíců a za tu dobu si myslím že jsme se dost poznali a sehráli, umíme se domluvit kdo ským půjde na lajnu, říkat si své taktiky připravovat se na soupeře atd. Určitě existuje spousta lepších teamu než jsme my ale myslím že máme zkušenosti nato ukázat, že i my můžeme být rovnoceným soupeřem a budeme bojovat do poslední šance. 
Ještě jednou děkuji vedení SnoopY Game a ostatním. Děkuji moc a hrejte SMITE! 
SnoopY.Smite: 
Czech Republic Martin "Jaxy6" Šesták
Czech Republic Filip "Camperiqk" Dočekal
Czech Republic Radim "Franchsko" Koval
Czech Republic Radek "MonkeyCze" Bartoň
Czech Republic David "zerdic" TOP