Přejít k hlavnímu obsahu

Golden Five oznamují konec!

18. 7. 2013 | 17:53 Counter-Strike 2
Další smutná zpráva, která CS:GO komunitou proletěla jako vítr - konec slavné polské pětky?!O konci CS:GO sestavy se povídalo už delší dobu, avšak stále se nic oficiálního neobjevovalo a legendární polský bývalý CS 1.6 tým stále bojoval. Bohužel, nic není věčné, ani tým pod vedením Filipa 'Neo' Kubskiho.
Výchozí obrázek

Další smutná zpráva, která CS:GO komunitou proletěla jako vítr - konec slavné polské pětky?!

O konci CS:GO sestavy se povídalo už delší dobu, avšak stále se nic oficiálního neobjevovalo a legendární polský bývalý CS 1.6 tým stále bojoval. Bohužel, nic není věčné, ani tým pod vedením Filipa 'Neo' Kubskiho.

1

Legendární pětka ještě v dresu Frag eXecutors

Výkony v posledních týdnech či měsících od bývalých Frag eXecutors či Meet Your Makers nebyly ideální a sami hráči to věděli. A den konce tohoto týmu nastává právě dnes. Na Facebook stránce Golden Five se objevil post - JULY 2006 - JULY 2013. GG G5 - to mluví za vše.

To bohužel není všechno. Chvíli po oznámení konce Golden Five přišla ještě jedna hořká zpráva, která prolétla sociální sítí - Mariusz 'Loord' Cybulski oznámil konec kariéry, celé vyjádření si můžete přečíst zde. Nutno připomenout, že za dlouhé roky působení G5 se v sestavě udála pouze jediná změna, a to když po WCG 2009 odešel LUq, kterého ihned nahradil pasha.

2

Posledním působením polského týmu byla organizace ESC Gaming

Jaké to bude dopady na celou scénu se dozvíme až v nejbližších dnech. Dost možná nebude náhodou, že se tohle stalo ve stejný den jako konec CS:GO týmu u Virtus.pro. Scénou podobně jako v jejich případě kolují různé nápady, jako například Neo a TaZ s GuardiaNem v jednom týmu? Nic není nereálné a nejbližší dny budou beze sporu zajímavé!

Bývalá sestava ESC Gaming:

{#Polsko} Filip 'Neo' Kubski
{#Polsko} Jaroslav 'pasha' Jarzabkowski
{#Polsko} Viktor 'TaZ' Wojtas
{#Polsko} Jakub 'kuben' Gurczynski
{#Polsko} Mariusz 'Loord' Cybulski

Zdroj: hltv.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.