Přejít k hlavnímu obsahu

Anexis propouštějí CS:GO sekci

19. 7. 2013 | 13:46 Counter-Strike 2
Na konec "černého dne" CS:GO scény se objevila ještě jedna nedobrá zpráva, německá organizace Anexis se ocitá bez své CS:GO sestavy.Sestava vedená známým Samem 'RattlesnK' Gawnem minulý víkend bojovala v Praze na CS:GO Prague Challenge, kde nakonec po prohře na třech mapách s mixem Nostalgie skončili až třetí, když vzápětí porazili českou jedničku nEophyte.
Výchozí obrázek

Na konec "černého dne" CS:GO scény se objevila ještě jedna nedobrá zpráva, německá organizace Anexis se ocitá bez své CS:GO sestavy.

Sestava vedená známým Samem 'RattlesnK' Gawnem minulý víkend bojovala v Praze na CS:GO Prague Challenge, kde nakonec po prohře na třech mapách s mixem Nostalgie skončili až třetí, když vzápětí porazili českou jedničku nEophyte.

Ani to však vedení Anexis nestačilo a kvůli nedostatečným výkonům se obě strany rozcházejí. K jinému názoru nedopomohly ani dva tisíce euro, které tým získal za zmíněné třetí místo.

1

Anexis na CS:GO Prague Challenge, třetí místo zde bohužel nestačilo.

Ve svém vyjádření James 'Mx' Smale zmínil, že obě strany si výsledky představovaly někde jinde, tým se tak s organizací rozešel v dobrém. Zatímco dnes již bývalý tým Anexis má budoucnost nejistou, manažer Toni Milicevic se vyjádřil, že tohle určitě není konec CS:GO u Anexis.

Bývalá sestava Anexis:

{#Velká británie} Sam 'RattlesnK' Gawn
{#Velká británie} James 'Mx' Smale
{#Velká británie} Daniel 'RE1EASE' Mullan
{#Velká británie} George 'hudzG' Hoskins
{#Velká británie} Lewis 'Hughsy' Hughes

Zdroj: hltv.org
Štítky: Anexis
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.