Přejít k hlavnímu obsahu

INAE & GUILD-HALL.CZ ARENA #3

22. 7. 2013 | 21:24 StarCraft 2
INAE & GUILD-HALL.CZ si Vás opět dovolují pozvat na v pořadí již třetí low league turnaj pro bronze až platinum hráče Starcraftu 2 Heart of The Swarm. V našem dalším turnaji opět trochu poupravíme pravidla. Tentokráte budeme hrát přesně na 32 hráčů! To proto aby se skupiny dali časově odehrát. Přesto se registrujte i přes limit. Jak známo, často lidi na poslední chvíli odřeknou a tak přijde čas na náhradníky. 
Výchozí obrázek

INAE & GUILD-HALL.CZ si Vás opět dovolují pozvat na v pořadí již třetí low league turnaj pro bronze až platinum hráče Starcraftu 2 Heart of The Swarm. 

V našem dalším turnaji opět trochu poupravíme pravidla. Tentokráte budeme hrát přesně na 32 hráčů! To proto aby se skupiny dali časově odehrát. Přesto se registrujte i přes limit. Jak známo, často lidi na poslední chvíli odřeknou a tak přijde čas na náhradníky. 

Druhou změnou bude plaoff, které se tentokráte bude hrát na double elimination. Všechny zápasy winners bracketu budou na BO3 a všechny zápasy lower bracketu budou BO1. Takto budete mít další šanci i když v první kole chytnete opravdového titána. 

Turnaj se opět bude odehrávat ve 2 dnech a to vždy v neděli od 19:30. 

 

  • Skupiny se odehrají v neděli 4.8.2013
  • Playoff bude na plánu v neděli 11.8.2013

 

Streamy pokud se pokusíme opět oznámit přímo na facebooku jakmile budeme znát streamery našeho menšího turnaje.

REGISTRUJTE SE!

 


 

POZOR DIAMOND HRÁČI! I NA VÁS SE BRZO DOSTANE. Další připravovaný turnaj bude čistě a jen pro DIAMOND LIGU ! Sledujte informace ať vám nic neunikne!

 

Pro neznalé, zde na youtube můžete vidět některé z posledních zápasů:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLz5i24jEbvE9r2N2WqFqDkckUGRxqZyH_