Přejít k hlavnímu obsahu

Epsilon opouští švédská CS:GO sekce

24. 7. 2013 | 17:32 Counter-Strike 2
Multiherní organizaci Epsilon eSports po pár měsících opouští jejich CS:GO sekce.Když před pár měsíci se tato nová sekce objevila u Epsilon, měla pětice okolo Jespera 'jw' Wecksella renomé nadějného týmu. Od té doby se dá říci, že jdou výkony týmu jen a jen nahoru, jejímž vyvrcholením bylo druhé místo na Dreamhack Summer, hned za NiP. Nutno také dodat, že tento tým má ve svých řadech hned tři reprezentanty své země v EC2013, kterými jsou jw, Devilwalk a MODDII.
Výchozí obrázek

Multiherní organizaci Epsilon eSports po pár měsících opouští jejich CS:GO sekce.

Když před pár měsíci se tato nová sekce objevila u Epsilon, měla pětice okolo Jespera 'jw' Wecksella renomé nadějného týmu. Od té doby se dá říci, že jdou výkony týmu jen a jen nahoru, jejímž vyvrcholením bylo druhé místo na Dreamhack Summer, hned za NiP. Nutno také dodat, že tento tým má ve svých řadech hned tři reprezentanty své země v EC2013, kterými jsou jw, Devilwalk a MODDII.

Nyní se ovšem obě strany rozcházejí, a to naštěstí v dobrém. Důvodem v rozdělení cest je mimojiné změna priorit organizace, tudíž se nedá odhadnout, zda-li uvidíme nový CS:GO tým u této známé organizace.

1

Na DreamHack Summer 2013 svým výkonem zřejmě všechny překvapili. (Foto: HLTV.org)

Prvním turnajem SY&b, jak zní jejich dočasný název, by měl být online Mad Catz Invitational začínající toto pondělí. Následující plánovaná lan akce je až DreamHack Bucharest, jelikož se nedá předpokládat, že ex-Epsilon odcestují do Dallasu na ESEA Invite Season 14 bez organizace. Účast na této akci odmítlo již mnoho týmu a jediným určitým Evropanem jsou prozatím Ninjas in Pyjamas, odmítnutá účast je zatím potvrzená například od LDLC či VeryGames, další týmy však změnily své sestavy a zúčastnit se tak ani nemůžou.

Nynější sestava SY&b:

{#Švédsko} Jesper 'jw' Wecksell
{#Švédsko} Jonatan 'Devilwalk' Lundberg
{#Švédsko} Andreas 'MODDII' Fridh
{#Švédsko} Andreas 'schneider' Lindberg
{#Švédsko} Robin 'flusha' Rönnquist

Štítky: Epsilon
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.