Přejít k hlavnímu obsahu

SlowVirus se rozpadají

31. 7. 2013 | 00:46 League of Legends
Jeden z předních tuzemských celků v Leauge of Legends se rozpadá! Tuto ne moc pozitivní zprávu oznámila herní organizace SlowVirus.Tým o tom organizaci informoval po skončení PLAYzone MČR Tour na Quietus Day ve Zlíně, kde obsadil nepopulární 4. místo.
Výchozí obrázek
Jeden z předních tuzemských celků v Leauge of Legends se rozpadá! Tuto ne moc pozitivní zprávu oznámila herní organizace SlowVirus.
SlowVirus
Tým o tom organizaci informoval po skončení PLAYzone MČR Tour na Quietus Day ve Zlíně, kde obsadil nepopulární 4. místo. Sestava okolo Petra "Jamex" Kuchaře působila u SlowVirus od poloviny dubna, ale díky rozporům v týmu se sekce často měnila, což bylo největším kamenem úrazu. Mezi největší úspěchy patří 3. místo na ESL Go4LoL EUNE a již zmíněné 4. místo na MČR Tour ve Zlíně.

Za celou dobu se v týmu vystřídalo mnoho hráčů, avšak setrvali dva členové - kapitán Petr "Jamex" Kuchař a Samuel "Funkaj" Čulka. Dalšími dvěma hráči, kteří působili v sekci jen o pár týdnů méně, jsou René "PandasaurusRex" Šrank a Vladimír "Cekutka" Mrkáček. Patá pozice byla často obměňovaná, a proto se nikdo na této pozici neusídlil moc dlouho.

Vyjádření manažera organizace Miloše "SGL" Smažíka:

Je nám líto, že takto dopadla naše sekce, která bezpochyby měla dostatečné kvality na to, aby bojovala o přední příčky na tuzemské scéně, ale i takovéto věci se stávají. Herní pohoda a dobrá morálka je půl vítězství ale když tato kombinace zmizí, těžko se hledá zpět. Tímto bych chtěl poděkovat hráčům, kteří hájili naše barvy za dosažené úspěchy a přejeme jim aby si našli dobré nové spoluhráče.

 

Bývalá sestava SlowVirus.LoL:

{#Česká Republika} Petr "Jamex" Kuchař
{#Slovenská Republika} Samuel "Funkaj" Čulka
{#Česká Republika} René "PandasaurusRex" Šrank
{#Slovenská Republika} Martin "Matovidlo" Vaško
{#Česká Republika} Vladimír "Cekutka" Mrkáček