Přejít k hlavnímu obsahu

Patch 3.10 - velké změny ve hře

31. 7. 2013 | 13:17 League of Legends
Ve hře se objevila celá řada nových změn, podívejte se na ty nejdůležitější. Nejdříve rychlé shrnutí toho, co všechno se změnilo.1) ŠAMPIONINejvýraznějšími změnami jsou jistě ty u Mastera Yi, který si prošel kompletním reworkem. Dále je tu velká změna, spíše nerf, u Ryzeho, nerf Threshe a řada dalších.
Výchozí obrázek

Ve hře se objevila celá řada nových změn, podívejte se na ty nejdůležitější. Nejdříve rychlé shrnutí toho, co všechno se změnilo.

1) ŠAMPIONI

Nejvýraznějšími změnami jsou jistě ty u Mastera Yi, který si prošel kompletním reworkem. Dále je tu velká změna, spíše nerf, u Ryzeho, nerf Threshe a řada dalších.

2) MR PŘEDMĚTY

Riot se rozhodl podívat na důležitý problém - a to na itemizaci proti AP postavám. Ve hře se objevil nový předmět - Spectre's Cowl, který se bude dát vylepšit buďto do Banshee's Veilu nebo Spirit Visage, oba tyto předměty získaly více statů a jsou nyní dražší.

3) AEGIS, LOCKET, BULWARK

Další velkou změnu zaznamenají jungleři. Možnost dvou aura itemů je nyní víceméně zrušena, protože Bulwark byl odstraněn ze hry. Aegis se dá nyní vylepšit do podoby Locketu, který si krom své aktivky zachovává i auru pro celý tým.

4) JUNGLE ZMĚNY

Počáteční spawny menších kempů jsou nyní posunuty o dalších deset sekund. Následně došlo ještě k upravení počtu zkušeností za jednotlivé potvory. Blue i red se o svůj díl zkušenosti podělili s malými lizardy, velký vlk a velký golem nyní dávají více zkušeností.

5) VĚŽE

Věže si prošly velkým buffem, hlavně v early game. Zřejmě jde o snahu Riot zamezit dnes tolik populárnímu laneswapu a pushování věží v prvních minutách hry, mnohdy i s junglerem.

ZBYTEK ČLÁNKU ZDE.

Jak se vám změny líbí?


Štítky: 3.10, LoL, patch, tryhard, změny