Přejít k hlavnímu obsahu

jAPKO a spol. mieria do SlowVirus

6. 8. 2013 | 07:01 Counter-Strike 2
Pred pár dňami skončil projekt SkyRiders a jedna z najnádejnejších CS:GO sekcií na československej scéne bola bez "zamestnávateľa". Dnes už to však pravda nieje.Určite všetci vieme, že táto zostava zložená okolo Tomáša "jAPKO" Chybu dosahovala pod záštitou SkyRiders skvelé umiestnenia. Najnovší úspech majú z nášho portálu keď sa zúčastnili Ozone CS:GO Challenge a obsadili parádne 3. miesto. Taktiež si iste pamätáme na pekné 4. miesto z LAN Finále GIGABYTE Ligy.
Výchozí obrázek

Pred pár dňami skončil projekt SkyRiders a jedna z najnádejnejších CS:GO sekcií na československej scéne bola bez "zamestnávateľa". Dnes už to však pravda nieje.

Určite všetci vieme, že táto zostava zložená okolo Tomáša "jAPKO" Chybu dosahovala pod záštitou SkyRiders skvelé umiestnenia. Najnovší úspech majú z nášho portálu keď sa zúčastnili Ozone CS:GO Challenge a obsadili parádne 3. miesto. Taktiež si iste pamätáme na pekné 4. miesto z LAN Finále GIGABYTE Ligy.

zEDKO, jAPKO, bullet, maty, Johny - v District.Prague ešte bez mastera

Od zloženia tímu prebehla za celú tú dlhú dobu iba jedna jediná zmena a tou bolo vystriedanie Martina "Maty" Váchyho za Jakuba "master" Sichrovskýho. Master sa naplno zapojil do tréningového procesu, ktorý má SlowVirus naplánovaný a trénujú na najbližšiu LAN akciu, ktorá sa uskutoční v Dětkoviciach.

Vyjadrenie kapitána tímu Tomáša 'jAPKO' Chybu:

"S příchodem do nové organizace si hlavně přejeme, mít stále pohodovou partu jako máme, aby se nám dařilo a hlavně aby obě strany byly spokojené. Vkládáme veškerou důvěru do Teamu SlowVirus, a doufáme že podmínky, které jsme si domluvili, budou splněny. Všechna jednání proběhla s výkonným managerem, kde si nemůžu vynachválit jednání, přístup a profesionalitu, se kterou vystupuje pod jménem Teamu SlowVirus. Čas ukáže, jestli krok k Teamu SlowVirus byl ten správný."

Vyjadrenie manažéra organizácie Miloša 'SGL' Smažíka:

"Po dvou nevydařených příchodech na post CS:GO sekce, jsme čekali na vhodnou chvíli a ta právě nastala. Nyní si však zakládáme na stálosti sekce a chceme se tak vyvarovat častým změnám v sestavě. Jsme velmi rádi, že jednání jsme dovedli do úspěšného konce, a tak mezi námi můžeme přivítat novou kvalitní sestavu, která rozšíří naše řady. Přeji klukům pod naší organizací mnoho úspěchů a věříme v dobrou spolupráci."

Aktuálna zostava tímu SlowVirus:

{#Česká Republika} Tomáš 'jAPKO' Chyba
{#Česká Republika} Jindřich 'zEDKOUSEK' Chyba
{#Česká Republika} Jan 'jOHNY' Rúžek
{#Česká Republika} Martin 'bullet' Hartman
{#Česká Republika} Jakub 'master' Sichrovský

Zdroj: slowvirus.eu
Štítky: SlowVirus