Přejít k hlavnímu obsahu

Fearless-Sharks a švédska LoL sekcia

11. 8. 2013 | 21:19 League of Legends
Nieje to tak dávno čo Fearless-Sharks prijali Dota 2 a CS: Global Offensive sekcie a už posilňujú rady o ďalší celok, tentokrát z hry League of Legends.League of Legends sekciu má určite každý správny multigaming a nádejný Fearless-Sharks nebude výnimkou. Pod "plutvy" si priberajú zahraničnú sekciu, ktorá pochádza zo Švédska - teda až na jedného člena.
Výchozí obrázek

Nieje to tak dávno čo Fearless-Sharks prijali Dota 2 a CS: Global Offensive sekcie a už posilňujú rady o ďalší celok, tentokrát z hry League of Legends.

League of Legends sekciu má určite každý správny multigaming a nádejný Fearless-Sharks nebude výnimkou. Pod "plutvy" si priberajú zahraničnú sekciu, ktorá pochádza zo Švédska - teda až na jedného člena.

Sekcia je zložená zo skúsených a zohratých hráčov, ktorých dal dohromady jediný český zástupca v tomto tíme. Konkrétne ide o Kryštofa 'gefee' Jurtíka. Vedenie verí, že prijatím tejto sekcie urobilo len krok vpred a už čoskoro sa dostavia prvé úspechy či už z online alebo z offline turnajov.

Vyjadrenie kapitána tímu Kryštofa 'gefee' Jurtíka:

"Ze začátku bych chtěl poděkovat majiteli, ktorý nám dal možnost púsobit v tomto skvělém multi-clanu. Naše sestava se dlouho přeskladávala až dospěla k vytříbenému celku skvělých a zkušených hráčú. Chceme dosáhnout co nejlepších výsledkú a utkávat se s nejlepšíma tímama na prestížnych lan soutězích."

Vyjadrenie majiteľa organizácie Radka 'Tiscali' Joneša:

"Já jako majitel jsem byl velice překvapen, že o nás mají zájem. Doufáme, že nás budou v budoucích týdnech, měsících a letech dobře reprezentovat jak na tuzemské tak na světové scéne."

Aktuálna LoL zostava:

{#Česká Republika} Kryštof 'gefee' Jurtík
{#Švédsko} Olof 'Rainingcows' Svensson
{#Švédsko} Simon 'Please' Gidwal
{#Švédsko} Jacob 'Antidote' Wide
{#Švédsko} Oliver 'Seywut' Larsson