Přejít k hlavnímu obsahu

Fearless Sharks nabírá frediho a spol.

13. 8. 2013 | 21:21 Counter-Strike 2
Po nedávném přijetí CS:GO sekce organizace po krátké době vyměňuje sestavu, když přijímá pětici daleko známějších hráčů než doposud.
Výchozí obrázek

Po nedávném přijetí CS:GO sekce organizace po krátké době vyměňuje sestavu, když přijímá pětici daleko známějších hráčů než doposud.

Po změně majitele se u Fearless Sharks začínají dít věci. K League of Legends a DotA 2 sekcím přichází do řad žraloků také kvalitní sestava pod vedením Karla 'fredi' Královce. Ten se během prázdnin dal dohromady s dalšími zkušenými hráči a díky momentálnímu postavení v MČR klasfifikaci budou v příštích dvou měsících bojovat o účast na nejprestežnější české akci.

1
berry a fredi si zahráli na CS:GO Prague Challenge v barvách Write Your World (Foto: District.Prague)

CS:GO tým Fearless Sharks si odbude premiéru na lanpárty INTEL LAN Dětkovice 2013, která se koná již za čtrnáct dní. Na této akci se objeví také velice kvalitní celky jako Cracked Gamers či eXtatus, tudíž bude o co bojovat. Před zmíněným MČR se kluci zúčastní ještě jednoho turnaje a to dalšího ze série lanek v herně District.Prague, ta se bude konat v září.

Vyjádření kapitána týmu:

"Zdravím všechny čtenáře a fanoušky! Už jsme tomu ani moc nevěřili, ale přece jen jsme se domluvili s huhym, že by jsme mohli něco složit. Po dlouhé době já, berry a blade budeme působit v jednom týmu, snad to vydrží dýl jak týden. Naše nejbližší lan akce budou Dětky, kde chceme skončit na předních příčkách, aby jsme bojovali ještě o slot na MČR. O měsíc později se vydáme do Prahy, kde bude turnaj pořádán hernou DISTRICT. Tímto bych chtěl poděkovat vedení týmu Fearless Sharks za důvěru, co do nás vkládají, sponzorům a fanouškům! <3"

Nynější sestava Fearless Sharks.GO:

{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec
{#Česká Republika} Přemek 'huhy' Malina
{#Česká Republika} David 'berry' Mestek
{#Česká Republika} Jakub 'screed' Hrdlička
{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.