Přejít k hlavnímu obsahu

Volcano vydává de_train_ve

21. 8. 2013 | 16:19 Counter-Strike 2
Populární americký hráč a tvůrce map Sal 'Volcano' Garozzo představuje další ze svých počinů.První mapou, kterou se bývalý hráč obou starších verzí Counter-Strike, byla před pár měsíci de_nuke_se. Po přidání doplňků jako například "exitu" na venkovní mapy se verze pojmenována jako de_nuke_ve uchytila a Valve ji s miniaturními úpravami přidali jako _se verzi přímo do hry.
Výchozí obrázek

Populární americký hráč a tvůrce map Sal 'Volcano' Garozzo představuje další ze svých počinů.

První mapou, kterou se bývalý hráč obou starších verzí Counter-Strike, byla před pár měsíci de_nuke_se. Po přidání doplňků jako například "exitu" na venkovní mapy se verze pojmenována jako de_nuke_ve uchytila a Valve ji s miniaturními úpravami přidali jako _se verzi přímo do hry.

Druhým populárním počinem Garozza je naprosto nová mapa - de_cache. Jako jedna z mnoha se časem uchytila i na kompetitivní úrovni a dodnes je zařazena do oficiálního maplistu ESEA Invite nebo RC EMS One.

Do třetice všeho dobrého, jak se říká. Mapa de_train_ve má největší základ ve verzi mapy z CS: Source, jak je již na první pohled vidět. Jak sám Garozzo ve svém prohlášení zmiňuje, CS:GO verze této oblíbené mapy omezovala variabilitu herních stylů, které šli na mapu aplikovat.

Nutno dodat, že mapa jistě behěm nejbližších dnů, týdnů či měsíců ještě projde určitými změnami, aby se časem stala špičkovou a zařadila se do oficiálních maplistů všech portálů či dokonce podobně jako nuke oficiální verzí mapy. Mapu si můžete stáhnout na Steam Workshopu. Kompletní změny oproti základní verzi naleznete na Volcanově blogu spolu s jeho vyjádřením.

1

2

3

4

5

Štítky: Volcano
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.